18. december 2018
De faste brugere af Olliestedet, skaterhallen i Ølsted, rammes af, at en gruppe 17-18-årige udefra har chikaneret personale og overtrådt reglerne.                                                        Foto: Kim Rasmussen
De faste brugere af Olliestedet, skaterhallen i Ølsted, rammes af, at en gruppe 17-18-årige udefra har chikaneret personale og overtrådt reglerne. Foto: Kim Rasmussen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skaterhal er lukket til efter nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skaterhal er lukket til efter nytår
Halsnæs - 15. december 2017 kl. 05:16
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skaterhallen i Ølsted, »Olliestedet«, åbner tidligst igen i starten af det ny år. Halsnæs Kommune valgte tirsdag i denne uge at lukke hallen, efter at man i en periode har haft problemer med en gruppe unge, som har overtrådt reglerne og chikaneret medarbejdere, der har følt sig truet.

Det drejer sig om fire unge i alderen 17-18 år, som i følge oplysningerne har bopæl udenfor Halsnæs Kommune. De er gennem nogen tid kommet i skaterhallen og har kørt på BMX-cykler, som anlægget ikke er dimensioneret til. De har fået forbud mod at komme i hallen, men er mødt op flere gange siden alligevel, og der har været episoder, hvor de har reageret overfor kommunens gadeteam og den person, der låser hallen om aftenen.

- Ved en episode for 14 dage siden måtte politiet tilkaldes, og der er efterfølgende foretaget en politianmeldelse af episoden, oplyser leder af ledelsesbetjening og kommunikation i Halsnæs Kommune Martin Kjellberg Ishøy.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk