25. april 2019
Kun det genkendelige Aldi-A mangler at blive hængt op på det nye supermarked. Foto: Kasper D. Dønbo
gallery icon

Se billedserie

Kun det genkendelige Aldi-A mangler at blive hængt op på det nye supermarked. Foto: Kasper D. Dønbo
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjællands største Aldi åbner inden juleaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjællands største Aldi åbner inden juleaften
Halsnæs - 15. december 2018 kl. 10:39
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blå og hvide Aldi »A« står stadig pakket ind i plastic på en palle på parkeringspladsen, men udover logoet på de grå mure, mangler der ikke meget før den nye Aldi er klar til at lade skydedørene glide op. Det bliver den største Aldi på Sjælland med et salgsareal på hele 928 kvadratmeter.

- Vi glæder os utrolig meget til at slå dørene op til den nye butik, som har været under opbygning de sidste syv måneder. Det har været en lang rejse, men ikke desto mindre glæder vi os til at overraske vores kunder med en helt ny Aldi, som skal give kunderne en ekstra god indkøbsoplevelse. Det fejrer vi på åbningsdagen med masser af festligheder og julehygge - og vi håber at hele byen har lyst til at fejre det med os, siger butikschef Jimmy Christiansen.

Fejringen af den nye butik bliver skudt i gang lørdag den 22. december fra kl. 08.00. De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens borgmester i Halsnæs Kommune, Steffen Jensen(S) bliver butikkens første kunde, når han klipper den røde snor til den nye butik. Herefter vil børnene kunne gå på bogstavsjagt i den nyindrettede butik og deltage i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose med slik. Op ad dagen vil der desuden komme fint besøg af en kærlig julemand, som vil tage imod juleønsker og dele godter ud, mens der vil blive serveret gløgg og æbleskiver. Der vil desuden være mulighed for at få malet fortryllende masker i ansigtet, ligesom man kan pynte julebag med butikkens egen bake-off. Ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.

I den nye store butik vil kunderne blive mødt af et helt nyt butikskoncept, der byder på en unik og moderne indkøbsoplevelse - og samtidig tilbyde de skarpeste priser. Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af fersk kød, frisk frugt og grønt i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter. Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med inspirerende temaområder og en convenience-reol med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigskåret salater og færdigretter - kort sagt en helt ny butik med masser af lys og indbydende farver, men til samme lave priser. Aldi vandt tidligere på året Politikens store discountpristjek af 36 udvalgte basisvarer, foran de øvrige discountbutikker. I 2018 har Aldi også vundet TÆNK's pristjek af økologisk frugt & grønt, og sidste år Politikens discountpristjek på økologiske varer.

- I byens nye Aldi kan kunderne fylde vognen med danske grøntsager, økologiske varer og kød i en høj kvalitet i flotte, inspirerende og indbydende rammer - uden at betale mere, end de gjorde før. Vi har nemlig fastholdt de samme lave priser som ved den gamle Aldi, selvom næsten alt er andet ændret, siger Jimmy Christiansen om det nye koncept.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede