27. september 2021
De seks lokalradioer i Halsnæs er samlet på hjemmesiden www.halsnæsradio.dk
De seks lokalradioer i Halsnæs er samlet på hjemmesiden www.halsnæsradio.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks lokalradioer samlet på et sted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks lokalradioer samlet på et sted

De seks forskellige lokalradioer i Halsnæs samlet under fælles hjemmeside

Halsnæs - 24. juli 2021 kl. 07:18
Af Thomas Quvang

Der er rigtig meget at holde styr på, hvis man skal følge alle seks lokalradioer i Halsnæs.

Men det rådes der bod på nu. For alle seks lokalradioer - Radio Retro, Radio 10fm, Radio Halsnæs, Radio Boost, Radio Stina, og HCR (Halsnæs City Radio) gået sammen om at samle alle stationerne på et sted, og dermed give lytterne en mulighed for at se samtlige lokale radioer samlet under en og samme hat.

For enhver smag

Det er hjemmesiden www.halsnæsradio.dk som giver dig som lytter, et total overblik over hvem der sender hvornår. Halsnæsradio findes også som Facebookside med link til live FM radio. På hjemmesiden kan man også læse lidt om hvad der sendes af musik og indslag.

De seks lokalradioer som tilsammen sender hele døgnet, er meget forskellige og spænder meget vidt I stil og genre.

Radio Retro sender alle de bedste hits fra 1970 til 2010 med vægt på dansk musik. Radio Halsnæs spiller alt fra pop over dansktop til rock. Radio 10fm har et bredt udsnit af alle genre musik med fra pop, rock til soul og country.

Radio Stina musikstil er fra 90’erne til nutidens hits. Radio Boost er de unges pust og deres genre er nye pophits, rap, elektronisk, house, EDM, megamix og mash-up. Halsnæs City Radio har fokus på 50-60 og 70’erne samt et bredt udsnit af country musik.

Stream via hjemmeside

Er du kun til en af de seks radioer, kan den nydes hele dagen og natten igennem ved at lytte fra deres eget stream via den fælles hjemmeside.
På siden er der mulighed for at trykke på hver sit direkte link til den enkelte radio – digitalt online. Alle radioer sender hver især 24 timer i døgnet på disse link.

På hjemmesiden kan du også høre det live FM signal via stream. Så tager du ud af kommunen, eksempelvis på ferie i udlandet, kan du stadigvæk høre din/dine lokalradioer, som hvis du hørte det hjemme i Halsnæs på FM.
Ved at gemme linket på sin mobil tlf, tablet eller pc har du altid din favorit radio med dig.

Stemmer du til kommunalvalget i år?