11. december 2017
TV2 var sidste navn til udendørskoncerten i Gjethuset og skabte ifølge arrangør en fest hos publikum. Foto: Michael Friis
gallery icon

Se billedserie

TV2 var sidste navn til udendørskoncerten i Gjethuset og skabte ifølge arrangør en fest hos publikum. Foto: Michael Friis
Foto: Micsiyde@hotmail.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: TV2 og Dinesen i Gjethuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: TV2 og Dinesen i Gjethuset
Halsnæs - 13. august 2017 kl. 18:31
Af Sabine Lai Ovesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der kom lidt støvregn både i starten og i slutningen af Gjethusets årlige udendørskoncert, der løb af stablen i Frederiksværk lørdag aften.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

2200 havde sikret sig en billet til arrangementet, hvor Keeping Legends Alive lagde ud som opvarmningsband klokken 19.00. Derefter gik Jacob Dinesen på ved 20-tiden, og lidt over klokken 22.00 gik hovednavnet TV2 på scenen.

- Alle tre bands klarede den rigtigt godt. Vi løb ind i en lidt støvregn under opvarmningen, men også nogle minutter med mere hård regn. Folk tog det fint. Så holdt det faktisk tørt indtil de sidste par numre af TV2. Vi havde gået og fulgt med i vejrudsigten, men vi fik heldigvis ikke så meget, fortæller konstitueret leder af Gjethuset Pia Christensen, der selv brugte det meste af dagen på at gøre klar til koncerterne.

Tekniske problemer
Under TV2-koncerten løber bandets teknikere ind i tekniske problemer, og det betyder, at TV2 holder nogle minutters pause.

- TV2-holdet løb ind i tekniske udfordringer med deres egen lydpult, men de er jo topprofessionelle, så de fik løst det meget hurtigt. Det blev til en syv til otte minutters pause, som folk benyttede til at gå i baren og på toilettet, forklarer Pia CHristensen, der er meget tilfreds med, hvordan koncerterne elelrs forløb.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk