17. januar 2018
Velkommen til drømmeland - med en spand. Børn og voksne gav fantasien frit løb i cirkusteltets fantasifulde indretning til Kulturkrafts kulturfestival i Frederiksværk. 

Fotos: Kasper D. Dønbo
gallery icon

Se billedserie

Velkommen til drømmeland - med en spand. Børn og voksne gav fantasien frit løb i cirkusteltets fantasifulde indretning til Kulturkrafts kulturfestival i Frederiksværk. Fotos: Kasper D. Dønbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Velkommen i drømmeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Velkommen i drømmeland
Halsnæs - 07. oktober 2017 kl. 15:02
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er nærmest som at drømme med øjnene åbne, når man lørdag træder ind i cirkusteltet i Skjoldborgparken i Frederiksværk, som vender op og ned på verden med spejle, svævende paraplyer, hyggekroge og drømmesenge. Her inviterer Kulturkraft for 8. gang til kulturfestival for børn og unge - i år med temaet drømme.

- Man kan drømme om en pony, om fremtiden eller have et mareridt. Vi giver børn og unge en kulturel oplevelse og viser dem, hvad kultur kan, siger Helga Jensen, formand for Kulturkraft.

I teltet kan man lave drømmefangere, læse bøger, spille musik, optræde på scenen eller se på Hr. og Fru Fatamorganas gakkede show om drømme i en kuffert. Wilma på fem år er et af de børn, som deltager aktivt og hopper op i en drømmesengen.

- Det var sjovt. Jeg havde en tigerdrøm, som de tog. Tigeren er et af mine yndlingsdyr, siger Wilma.

Da Kulturkraft startede i 2009, var der ikke mange kulturelle tilbud til børn. Det er siden hen kommet, og Helga Jensen tænker, at Kulturkraft har været med til at sparke den udvikling i gang.

Det giver tidligere kulturudvalgsformand, Helle Lunderød(S) hende ret i. Hun var i sin tid med til at starte Kulturkraft og er også til stede i cirkusteltet.

- Det er et initiativ, som vi skal være stolte af, for det giver børnene mulighed for at lege sig ind i kulturen, sagde hun.

Kulturkraft kører også søndag, hvor der blandt andet er (drømme)kagekonkurrence, og i uge 41 vil der være teater og workshops for børnehavebørn og de yngste skolebørn i kommunen

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk