23. oktober 2018
Tidligere landsholdsspiller Christian Poulsen blev nr 3. med Intersport Holbæk. Fotos: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Tidligere landsholdsspiller Christian Poulsen blev nr 3. med Intersport Holbæk. Fotos: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Gardin Lis slog Poulsen og Co.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Gardin Lis slog Poulsen og Co.
Halsnæs - 14. januar 2018 kl. 13:22
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gardin Lis viste sig i weekenden at være en slagkraftig dame. Bag navnet gemmer sig retteligt fem sortklædte mænd, som i købet af seks timer satte 16 konkurrenter på plads løb med 1.plads og den medfølgende præmie, på 5.000 kroner, da Hundested Idrætsklub afholdt KM Sport Cup 2018 i indendørsfodbold for seniorhold - årets sidste stævne, hvor holdene kunne optjene point for at komme med til DM i indefodbold.

- Det er fjerde år, vi holder turneringen, og det kører efter samme koncept. Det skal være en fast ting og et fast indslag, siger John Majgaard, som til daglig er assistentttræner for Hundesteds bedste seniorhold, men på dagen var at finde bag mikrofonen ved dommerbordet.

Herfra kunne han notere sig 44 kampe med en masse god fight, ingen større uheld og i alt 286 mål, hvoraf ét skilte sig ud.

Det stod Knokeriet.dk's Mikkel Lorentzen for, da han scorede på saksespark og fik klapsalver fra både tilskuerne og modspillerne.

I år var tilmeldt 17 hold fra København, Nordsjælland og Fyn - en smule færre end de 20, arrangørerne havde regnet med.

Særligt et hold fik folk til at spærre øjnene op. Navnet Intersport Holbæk stillede med en trup der talte adskillige landskampe, et par danske mesterskaber og flere hundrede kampe i Superligaen.

På det fem mand store hold var blandt andet Christian Poulsen (FCK, Schalke, Liverpool, Juventus), Nikolaj Stokholm(AB, FCN) og Kaan Metin(all time topscorer i Holbæk).

- Det startede som et hold med gamle Holbæk-drenge, men vi har haft lidt afbud og skader, sagde Nikolaj Stokholm og fortalte, at Stefan Schmidt (tidl. AaB og Brøndby) og Martin Jungsgaard, sagde Nikolaj Stokholm til Frederiksborg Amts Avis.

Holdet har stillet op ved fem stævner med en andenplads, en femteplads og en række semifinaler til følge. Heller ikke i Hundested gik de hele vejen, men måtte tage til takke med en tredjeplads.

- Jeg har været med to gange, og det er hyggeligt, sagde Christian Poulsen til Frederiksborg Amts Avis og afslørede, at han ikke spiller fodbold mere.

- Til gengæld løber jeg en del. Jeg kan simpelthen ikke lade være.

Holdene skulle kæmpe sig igennem en startgruppe og en semifinalepulje, inden en finale med fire hold var klar. Desværre blev semifinalen stopklods for de mange lokale hold fra Hundested IK, blandt andet holdet med navnet Halsnæs Avis, hvor Lars Bonde fra Hundested serie 2 hold have samlet fire spillere, der nu spiller i AB, men alle har været ungdomsspillere i Hundested.

I finalen viste Gardin Lis sig skarpest. Andenpladsen gik til Gazas Børn Græder fra Holbæk, mens Intersport Holbæk blev nr. 3 og JBN Malerfirma fra Fyn nr. 4. Holdene fik personlige gaver fra Rema 1000 Hundested og KM Sport samt FCN Fodoldbilletter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk