19. januar 2019
Efter borgmester Steffen Jensen tale gik deltagerne til flagstangen ved Knud Rasmussens Hus til trompet-tonerne af  »I Danmarki er jeg født«. Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Efter borgmester Steffen Jensen tale gik deltagerne til flagstangen ved Knud Rasmussens Hus til trompet-tonerne af »I Danmarki er jeg født«. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sammenhold og fællesskab hyldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sammenhold og fællesskab hyldet
Halsnæs - 06. september 2018 kl. 10:25
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- En god udsendelse starter og slutter med et godt sammenhold. Et sammenhold, der lever når man er ude, men det er mindst lige så vigtigt at fællesskabet trives når man er hjemvendt igen.

Borgmester Steffen Jensen (S) talte af egen erfaring, da han bød velkommen til Halsnæs-markeringen af Flagdagen for Danmarks udsendte i de smukke omgivelser ved Spodsbjerg Fyr og Knud Rasmussens Hus på endnu en varm og solrig sommerdag. Han var selv udsendt til Kosovo 2002-03 med Kongens Artilleriregiment.

- Jeg ved opgaven ikke er let. En tur til bageren er afløst af en stroppetur i ukendt terræn, hvor du ikke ved hvem der er ven og hvem der er fjende, og det er her at sammenholdet viser sit værd, sagde Steffen Jensen og fremhævede at det kræver viljestyrke, selvstændighed og professionalisme for at hver udsendt kan løse sin opgave.

Efter borgmesterens tale var der officiel flaghejsning, trompetfanfare og et minuts stilhed for de udsendte, som betalte med deres liv.

Lidt færre end sidste år havde taget imod invitationen til at markere flagdagen. Således var 50 tilmeldt til det lukkede arrangement, der sluttede dagen onsdag aften kl.19-20. Og trods det gode vejr havde også færre gæster fundet vej til området ved Fyrgården end de foregående år, hvor arrangementet er foregået samme sted.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk