13. maj 2021
På søndag står den på vejfest med dyt og vink til de gæve affaldshelte langs Amtsvejen.
På søndag står den på vejfest med dyt og vink til de gæve affaldshelte langs Amtsvejen.
Foto: Jan Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så skal de røde kapper luftes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så skal de røde kapper luftes

På søndag fyldes Amtsvejen med gæve affaldshelte

Halsnæs - 16. april 2021 kl. 15:23
Af Thomas Quvang

Søndag den 18. april fra kl. 10 er det atter tid til at fylde amtsvejen mellem Ølsted og Hundested med gæve affaldshelte, som vil lufte de røde kapper, så vi kan gøre Halsnæs ren og sommerklar.

"Der er ingen 'dresscode', men jo flere, der klæder sig ud eller tager røde kapper på, desto sjovere bliver det, og vi er jo efterhånden ret kendte i Halsnæs for at holde vejfest med dyt, vink, råb og sjov", lyder det fra affaldsdronningen Annemette R. Eriksen

Giv den en skalle

Røde kapper og udstyr til nye affaldshelte kan hentes hos Annemette på Hanehovedvej 155 efter aftale, og alle kan få tildelt en ledig rute eller simpelthen hoppe ind på dagen og give den en skalle.

Henvendelse via Halsnæs Affaldshelte på Facebook, på Instagram eller til Annemette R. Eriksen på amrespaetten@hotmail.com.

Enhver starter og slutter i eget tempo, for det skal være nemt og en fornøjelse at gøre godt! Tag selv ud eller grib en veninde, kollega, nabo eller fætter om armen og få skøn motion ude i landskabet, hvor der er højt til himmels og ingen corona.

App'en SmartTip

For hver indsamlet sæk affald stiller I den forsvarligt langs vejen og bruger appén 'SmartTip' til at melde sækkens position. Så kommer de gode gutter fra Natur og Vej og henter sækkene de efterfølgende dage.

"Vi har skabt en unik bevægelse på Halsnæs, der er blevet udbredt til mange kommuner i Danmark og nyder stor respekt. Lad os nu samle os og se, om vi kan slå rekorden på 100 mennesker, der helter den, og skriv meget gerne efterfølgende hvor mange poser eller sække, I får samlet og send gerne fotos, for det inspirerer og glæder alle. Husk, vi er sammen om Halsnæs", siger Annemette Rosenberg Eriksen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?