27. oktober 2020
Olaf Prien og Anita Bager.
Olaf Prien og Anita Bager.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SF skifter partiformand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF skifter partiformand
Halsnæs - 26. december 2017 kl. 13:35
Af Kasper Daugbjerg Dønbo

SF i Halsnæs skifter ud på posten som partiforeningsformand, hvor Olaf Prien giver stafetten videre til Anita Bager fra Sølager. Det skete onsdag aften, da partiet afholdt ekstraordinær generalforsamling.

Skiftet skyldes, at Olaf Prien ved kommunalvalget i november blev valgt ind i byrådet i Halsnæs Kommune på et af SFs to mandater og derfor ikke kan varetage formandsposten.

I en pressemeddelelse fra SF Halsnæs gør partiet det klart, at Olaf Prien »har gjort et godt stykke arbejde for partiforeningen, som i hans formandstid har fået mange nye medlemmer og flere aktiviteter, som mange har lyst til at deltage i«.

Selv fremhævede Olaf Prien onsdag aften den gode energi og den store politiske vilje blandt medlemmerne, som får andre til at engagere sig og som også resulterede i det gode valgresultat.

SF Halsnæs kalder valget af Anita Bager »nemt« og fortæller i pressemeddelelsen, at hun gennem nogle år været en vigtig medskaber af det sociale fællesskab i SF Halsnæs, og vil helt sikkert også være en god formand«.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?