12. august 2020
Det er få måneder siden der blev indgået et skoleforlig mellem Venstre, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti. Her blev der ikke talt om byggeri af ny skole. Foto: Halsnæs Kommun
Det er få måneder siden der blev indgået et skoleforlig mellem Venstre, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti. Her blev der ikke talt om byggeri af ny skole. Foto: Halsnæs Kommun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S: Lad os lige blive klogere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S: Lad os lige blive klogere
Halsnæs - 21. juni 2017 kl. 13:00
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det kan da godt være, at det er den rigtige løsning, men lad os lige 100 procent finde ud af hvad der er op eller ned.

arrow Læs også: Anbefaler at bygge en helt ny skole

Sådan siger gruppeformand for Socialdemokratiet Steffen Jensen til Venstres forslag om at opføre en helt ny skole i Frederiksværk på det fri areal ved rådhuset og skrotte den nedslidte og svimmelsvampramte Enghaveskolen. Et projekt som Venstres gruppeformand - og formand for Udvalget for Skole, Familie og Børn - Michael Thomsen lancerede tirsdag.

Forslaget fra Venstre om en ny skole, der vurderes til at koste 150 mio. kr., kommer som følge af nye analyser af skimmelsvampproblemer på Enghaveskolen, hvis hal har været lukket siden januar.

- Vi har brug for at blive rigtig meget klogere før vi fastlåser os på en beslutning. Hvordan er børnetallet om 10-15 år, giver det mening at bygge en ny skole, hvis vi skal lukke en anden? Der kan være 100 andre scenarier, som vi skal være klogere på før vi låser kommunens økonomi fast på et sådan projekt, siger Steffen Jensen.

Han ønsker derfor at »tælle til tyve«, som han udtrykker det, før byrådets største parti kommer med kommentarer til Venstres forslag. Og han vil tage dialog om det med de øvrige partier i byrådet den kommende tid før man for alvor går igang med budgetforhandlingerne, hvor Venstre ønsker at man træffer en beslutning om den ny skole.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag og torsdag.

arrow Første penge afsat til ny skole
29. november 2017 kl. 15:47 Opdateret: kl. 15:47
arrow Frederiksværk skal have ny skole
12. september 2017 kl. 22:38 Opdateret: kl. 12:51
arrow Holder møde om skimmelsvamp
11. august 2017 kl. 14:42 Opdateret: kl. 14:42
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?