11. december 2017
Skoleleder Malene Nyenstad  (t.h.) gør klar til at vise eleverne deres egne kommentarer til de ny lokaler på storskærm.  Fotos: Niels J.. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Skoleleder Malene Nyenstad (t.h.) gør klar til at vise eleverne deres egne kommentarer til de ny lokaler på storskærm. Fotos: Niels J.. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rykker ind i ny skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rykker ind i ny skole
Halsnæs - 20. marts 2017 kl. 15:45
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Toiletterne er nice, en helt ny oplevelse«. »Det er fedt med grupperum, hvor man både kan hygge og være alene«. »Det bedste er alle de forskellige måder man kan arbejde på.«

Udvalgte elevkommentarer med førstehåndsindtryk fra den nærmest helt nye skole, der er vokset ud af de blokke på Lerbjerg, der har stået tomme i det meste af den tid, eleverne har gået på skolen pga. PCB-problemer og efterfølgende renovering. Fredag rykkede eleverne i udskolingen for første gang ind i de ny opgivelser, og mandag var der officiel åbning.

Mens håndværkerne stadig er igang har eleverne taget såkaldte læringstrapper, præsentationszoner og fordybelsesrum i brug, og når de skal arbejde med deres iPad, mens de sidder på en af trapperne, kan de anvende den helt specielle Ztool, som ifølge skoleleder Malene Nyenstad er nærmest en verdenspremiere.

- Jeg så den på en messe i London, to spanske gutter har lavet stolen, vi har fået 45, men vil gerne have flere, fortæller Malene Nyenstad, der for nylig tiltrådte officielt som skoleleder for den samlede Hundested Skole efter at have været afdelingsleder på Lerbjerg siden konstitueret skoleleder.

Udover de nyrenoverede klasselokaler har eleverne taget en ny IT-løsning i brug med store skærme, som alle kan logge sig på.

- Det er fantastisk at se hvordan I allerede har taget det til jer og bruger grupperum og læringstrapper, sagde Malene Nyenstad til eleverne ved mandagens officielle åbning, der blev holdt først i Blok 5 for 7.-8.klasse og efterfølgende i blok 6 for 9.klasserne.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk