13. november 2019
Camilla Sinding Larsen (6) og Michelle Andersen stopper effektivt en Århusspiller. Privatfoto
Camilla Sinding Larsen (6) og Michelle Andersen stopper effektivt en Århusspiller. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rugby-kvinder led nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rugby-kvinder led nederlag
Halsnæs - 25. juni 2019 kl. 15:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hundested Rugby Klubs kvindelige »Sælhunde« var lørdag i aktion i den fjerde DM-runde, der afvikles som en seven-a-side turnering. Ni hold var klar i Kongens Lyngby, men det blev desværre til fire nederlag og en placering som nr. 8.

Hundested var i en stærk indledende pulje med CSR/Nanok, Frederiksberg og Århus. I sidste placeringskamp var det Odder, der stod som modstander. Odder havde et par skader, så de lånte spillere fra værtsklubben Exiles, hvilket blev en for stor en mundfuld for »Sælhundene«.

Amanda Jørgensen, som sidste weekend fik landsholdsdebut, blev skadet i kampen mod Frederiksberg og var ude resten af dagens kampe.

Træner Jesper Birthø Andersen ser fremgang i truppen, der nu ligger nr. 7 i den samlede turnering, og som til dagen kunne mønstre 12 spillere. Holdet har to højgravide, som efter fødsel måske bliver klar til efterårets sidste to runder, hvilket også vil styrke truppen.

En af disse er Winnie Møller Svendsen, som ud over at følge sine holdkammerater fra sidelinjen også på telefonen fulgte med i sine brødres deltagelse på sevenslandsholdet i den bosniske by Zenica. Her var både Mads og Christian Hansen med i EM-truppen, der spiller i Trophy-gruppen og skulle forsvare sidste weekends 6. plads.

Holdet måtte se sig placeret som nummer 7 ud af de 12 hold i gruppen denne weekend. Begge Hundested-spillere gjorde fin figur og scorede bl.a. mod hjemmeholdet Bosnien, der blev besejret 31-17.

Hundested havde også U/12 og U/14 spillere i Århus. U/14 tabte deres kampe, mens U/12 også måtte se sig besejret af Gentofte, Erritsø og Århus, men sluttede af med sejr over Dragør.

Damer og ungdom går nu på sommerpause, men herreholdet slutter foråret af mod Erritsø på udebane næste lørdag. Her skulle holdet gerne mønstre i stærkeste opstilling - og derved have god chance for sejr.

grafik køb billede