16. december 2017
Et signeret eksemplar CR7-underbukser kommer på auktion for Børnecancerfonden.
gallery icon

Se billedserie

Et signeret eksemplar CR7-underbukser kommer på auktion for Børnecancerfonden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ronaldos underbukser og ny protektor til Danmark Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ronaldos underbukser og ny protektor til Danmark Rundt
Halsnæs - 10. august 2017 kl. 11:52
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det går bare fantastisk, lyder meldingen fra Claus Bodenhoff i følgebilen, mens hans team er på vej på fjerde etape af årets Danmark Rundt Team Bodenhoff til fordel for Børnecancerfonden.

Torsdag morgen cyklede man med den tidligere cykelrytter Henning Jørgensen som igangsætter fra Herning fuld af gode indtryk fra dagen før. Her fik teamet således hos JBS som sidste år overrakt et indrammet eksemplar af Ronaldo-underbuksekollektionen signeret af fodboldstjernen selv. Underbukserne kommer senere på auktion i håb om et større beløb til Børnecancerfonden.

Torsdag aften var der arrangement med foredrag på Best Western Hotel Eyde i Herning. 80 gæster i et proppet lokale hørte stærke foredrag fra Børnecancerfondens Marianne Nielsen, Jens Veggerby og Tv-lægen Charlotte Bøving, kendt fra programet »Lægen flytter ind«.

- Hun holdt et kanonforedrag, var totalt dedikeret og sluttede med en spontan auktion, som slet ikke var forberedt. Derfor er hun fra i dag udnævnt som ny protektor for Danmark Rundt. Hun har et kæmpe netværk, vi kan drage nytte af, siger Claus Bodenhoff.

Torsdagens etape går fra Herning til Holstebro via Skjern, hvor man er inviteret til frokost i Skjern banks bestyrelseslokale. Tidlig fredag morgen går det i bil fra Holstebro til Esbjerg, hvor der er start på femte etape hos Valsemøllen, der bidrager med en større kampagne i landets bagerforretninger.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk