21. oktober 2019
Det var intet problem at bestille øl til maden på 57 Burger - Øl, selvom restauranten - da avisen var forbi - ikke havde haft bevilling i halvanden måned.				           Foto: Niels J. Larsen
Det var intet problem at bestille øl til maden på 57 Burger - Øl, selvom restauranten - da avisen var forbi - ikke havde haft bevilling i halvanden måned. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Restaurant blæser på bevilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant blæser på bevilling
Halsnæs - 18. maj 2019 kl. 08:44
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er flittigt blevet langet mad og drikkevarer over disken hos 57 Burger - Øl ved Kregme-rundkørslen, siden stedet åbnede i 2015. Men siden marts i år burde restauranten ikke have serveret hverken vin eller nogen af 57 forskellige slags øl, som har givet navn til stedet. Restauranten har nemlig ikke fået fornyet sin alkoholbevilling.

Bevillingsnævnet afviste at give en ny alkoholbevilling til 57 Burger - Øl allerede i december sidste år, men restauranten påklagede afgørelsen. Byrådet er klageinstans for sager, der er behandlet i Bevillingsnævnet, og politikerne havde derfor sagen på den lukkede dagsorden i marts. Her besluttede de at fastholde Bevillingsnævnets beslutning og give afslag på ansøgning om en fornyelse af alkoholbevillingen.

Alligevel afviser en ansat på restauranten, at det er tilfældet. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi har ikke mistet den. Vi arbejder på det. De vil gerne have nogen ekstra papirer tilsendt som manglede. Det har de fået tilsendt. Jeg løber igen, der er gæster. Hej, hej, lyder det i telefonen.

Fredag den 3.maj besøgte Frederiksborg Amts Avis selv stedet, og selvom Restaurant 57 i cirka to måneder har været uden bevilling, så var det intet problem at bestille en øl.

Tværtimod kvitterede tjeneren for bestillingen med ordene: »Vi har masser af øl«.

Frederiksborg Amts Avis erfarer, at Bevillingsnævnets og byrådets manglende lyst til at forny alkoholbevillingen, skyldes de økonomiske forhold i virksomheden, blandt andet en stor gæld til SKAT. Da sagen er blevet behandlet på byrådets lukkede dagsorden, vil borgmester Steffen Jensen(S) ikke gå i detaljer med baggrunden for byrådets beslutning.

- Der er flere kriterier, der kan gøre, at man ikke får en bevilling. Vi ser på det totale billede, virksomhedens økonomi, Bevillingsnævnets afgørelse og får en tilbagemelding fra politiet. På den baggrund træffer vi så en afgørelse, siger Steffen Jensen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis i weekenden.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede