26. juli 2021
Denne tilføjelse med »Radar« har man kunne se på flere skilte med hastighedsbegrænsning på Helsingevej.                  Foto: Niels J. Larsen
Denne tilføjelse med »Radar« har man kunne se på flere skilte med hastighedsbegrænsning på Helsingevej. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radaradvarsel: Hvem står bag?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radaradvarsel: Hvem står bag?
Halsnæs - 14. juni 2021 kl. 04:10
Af Niels Jørgen Larsen

Radar!
Bilister på Helsingevej ved Karsemose advares nu om, at der er radarkontrol på strækningen. Der er opsat skilt med »Radar« i retning mod Helsinge lige efter vejchikanen, hvor skovområdet starter, og i modsatte retning lige efter Nyvej. Skiltene med »Radar« er monteret med strips under skiltene, der viser en hastighedsbegræsning på 60 km/t.

Hos Nordsjællands Politi kender man dog ikke til den ny overvågning af bilisternes hastighed på strækningen.

- Det ser ud til, at der har været en gesjæftig borger på spil, lyder svaret således fra kommunikationsafdelingen - med tilføjelsen at hvis det får blisterne til at sænke farten, er det jo helt fint.

På Halsnæs Kommune kender man heller ikke noget til det særlige initiativ, og man mener ikke at radarskilte hører til der.

- Vi vil hurtigst muligt fjerne dem, er meldingen fra kommunen.

Frederiksborg Amts Avis har spurgt både politi og kommunen om man har fået henvendelser fra borgere langs Helsingevej ved Karsemose om at der køres for stærkt på strækningen, men det har ikke været muligt at få svar. Borgere kan ellers anmode politiet om en fartkontrol, hvis man mener der køres for stærkt et bestemt sted.

Der er 60 km-fartbegrænsning på strækningen forbi »Sandet« frem til Bækkebrovej i Gribskov Kommune.

Frederiksborg Amts Avis hører meget gerne fra den borger, der har sat skiltene med »Radar« op - eller borgere i området, som mener at der køres for stærkt.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022