19. maj 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Projekt skal nedbringe de mange indlæggelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Projekt skal nedbringe de mange indlæggelser
Halsnæs - 07. november 2018 kl. 06:06
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Halsnæs Kommune har den højeste andel af genindlæggelser og såkaldte 0-dagsindlæggelser - ind og ud af hospitalet samme dag - i Hovedstadsregionen. Kommunen har ligeledes en høj andel af borgere med en eller flere kroniske sygdomme.

Det er baggrunden for, at man har søgt og fået puljemidler fra Sundhedsstyrelsen til et samarbejdsprojekt mellem Sundhedsafdelingen og Jobcentret med fokus på ældre medicinske patienter og udsatte grupper i kommunen. Projektet hedder Kronisk sygdom - rekruttering og forebyggelse.

Halsnæs Kommune har fået støtte til projektet på 2,1 mio. kr. over de kommende to år. Projektet arbejder ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger til forebyggelse af kroniske sygdomme. Hensigten er at rekruttere kroniske syge borgere, der ikke evner at modtage de aktuelle forebyggelses indsatser.

- Det handler om at styrke samarbejdet mellem sundhedsafdelingen og jobcentret, således at medarbejdere på jobcentret bliver bedre til at spotte kunder, som normalt ikke ville komme i kontakt med sundhedsafdelingen med det mål at forebygge bedre, siger formand for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse Michael Thomsen (V) efter at udvalget havde sagen på mødet mandag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede