17. februar 2020
Bevæbnede betjente vogtede parkeringspladsen ved Gjethuset i flere timer. Foto: Niels J. Larsen
Bevæbnede betjente vogtede parkeringspladsen ved Gjethuset i flere timer. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privat konflikt bag knivstik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privat konflikt bag knivstik
Halsnæs - 16. oktober 2019 kl. 11:26
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi vil ikke sige meget om den store aktion tirsdag eftermiddag i Frederiksværks centrum, hvor en 21-årig mand blev stukket med en kniv.

arrow Læs også: 21-årig er udenfor livsfare efter knivstik i fitnesscenter

»Den indledende efterforskning tyder på, at kontroversen bunder i en privat konflikt, og Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen,« skriver man således i døgnrapporten.

Tirsdag aften meddelte vagtchefen hos Nordsjællands Politi Jakob Tofte til Frederiksborg Amts Avis at man udelukkede at knivstikkeriet var banderelateret.

Alligevel rykkede politiet efter anmeldelsen meget voldsomt ud. Således bevogtede svært bevæbnede vagter parkeringsområdet ved Gjethuset i flere timer, hvor folk der bl.a. havde værettil aktiviteter i Paraplyen måtte vente på at få adgang til deres biler.

I følge kommunikationsafdelingen i Nordsjællands Politi er den massive tilstedeværelse standard, når anmeldelsen lyder på knivstik, selv om man forstår at det virkede voldsomt på de forbipasserende.

Anmeldelsen gik til politiet kl.15.41, og området ved Gjethuset og Fitness World var afspærret frem til omkring kl.19.00. En del af tiden var Egil Harders Gade også spærret fra lyskrydset til Palæet.

Ifølge Nordsjællands Politi blev den 21-årige, der er fra det nordlige Nordsjælland som man formulerer det, stukket med kniv på parkeringspladsen mellem Gjethuset og Fitness World. I første omgang behandlet for et knivstik på stedet, inden han blev kørt på hospitalet for yderligere behandling. Tirsdag aften kunne politiet oplyse, at mandens tilstand ikke var kritisk og at man kunne tale med ham.