31. maj 2020
image3
gallery icon

Se billedserie

Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet udsender sirenevarsel efter storbrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet udsender sirenevarsel efter storbrand
Halsnæs - 06. september 2019 kl. 19:17
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En meget kraftig brand er fredag aften brudt ud ved stålvalseværket i Frederiksværk og det har fået politiet til at tænde for sirenevarsling i området, hvilket betyder, at man skal gå indendøre og lukke for døre og vinduer.

arrow Læs også: Det brænder stadig i Frederiksværk men byen bliver ikke påvirket

- Større brand i affaldsoplag. Der er tilkaldt assistance fra station Hundested, det frivillige supplerende beredskab og vi har via Beredskab Øst fået støtte i form af en drone, der er på vej med udrykning, skriver Frederiksborg Brand og Redning.

Anmeldelsen om branden kom klokken 17.31.

På Twitter oplyser Region Hovedstadens Akutberedskab, at branden i Frederiksværk udvikler røg ind over byen, hvorfor borgere skal gå inden døre, lukke vinduer samt slukke for ventilation.

Røgen kan være sundhedsskadelig. Er du i området inden for Hillerødvej - Hundestedvej og syd mod Stålvalseværket, skal du gå indenfor og lukke vinduer og døre.

Ved akut vejrtrækningsbesvær, som følge af røgen, kontakt 1-1-2. Ved eventuel ubehag efter ophold i det fri, kontakt Akuttelefonen 1813.

- Vores Indsatsleder er afsendt til branden i Frederiksværk. Der er for nuværende ingen meldinger om tilskadekomne, skriver Region Hovedstadens Akutberedskab på Twitter.

- Der er brand i noget metalskrot, som ligger på et areal i havnen i Frederiksværk, siger vagtchef Dan Houtved til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at politiet som følge af røgudviklingen udsender en beredskabsmeddelelse.

Det berørte område ligger mellem Hillerødvej, Hundestedvej og alt syd for ned mod stålvalseværket, fortæller vagtchefen.

- Grundet kraftig brand i affaldsoplag med skrot, er der påbegynd sirenevarsel i Frederiksvæk by. Følg politi, brand og akutberedskab vejledninger, skriver Frederiksborg Brand og Redning på Twitter.

arrow Varsling ophæves: Voldsom brand er nu under kontrol
07. september 2019 kl. 08:05 Opdateret: kl. 08:05
arrow Jernskrot stod brand: Dele af by blev afspærret
07. september 2019 kl. 04:35 Opdateret: kl. 20:35
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?