29. oktober 2020
Politiet vil være synligt til stede i Frederiksværkområdet, når Bandidos holder fest den 17. juni. Billedet her er taget, da Politiet i 2010 lavede politiaktion mod Bandidos tilholdssted i industrikvarteret i Frederiksværk. 

Arkivfoto
Politiet vil være synligt til stede i Frederiksværkområdet, når Bandidos holder fest den 17. juni. Billedet her er taget, da Politiet i 2010 lavede politiaktion mod Bandidos tilholdssted i industrikvarteret i Frederiksværk. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi forbereder sig på rockerfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi forbereder sig på rockerfest
Halsnæs - 13. juni 2017 kl. 09:09
Af Kasper Daugbjerg Dønbo

Rockergruppen Bandidos afholder den 17. juni en lukket jubilæumsfest på Industrivej i Frederiksværk. Nordsjællands Politi forventer op imod 500 deltagere fra både Danmark, Skandinavien og resten af Europa, hvoraf ca. 150 vil ankomme i motorcykelkortege. Det sker formentlig omkring kl. 15.30 og vil kunne give anledning til trafikale gener lørdag eftermiddag.

arrow Læs også: Rockere festede fredeligt

Politiet vil være synligt til stede i Frederiksværkområdet hele weekenden og vil følge udviklingen. I lighed med andre større arrangementer har Politiet været i dialog med arrangørerne om rammerne for den fest, der afholdes. Det er således Politiets opfattelse, at der ikke er grund til særlig bekymring hos borgerne.

Borgmester Steen Hasselriis(V) er ikke begejstret for, at Bandidos holder stor fest i Frederiksværk men er tilfreds med, at Politiet vil følge udviklingen.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg helst havde været festen foruden, men det er nu en gang sådan, at Bandidos er en lovlig forening, og så kan man ikke forhindre det. Når det er sagt, så er jeg meget tilfreds med, at Politiet vil være til stede. Vi havde i fredags et møde med Politiet om festen, og det er mit indtryk, at Politiet har forberedt sig grundigt, så der bliver færrest mulige gener for borgerne. Dog skal man nok forvente mere trafik og mere larm end normalt, siger Steen Hasselriis.

arrow Video og billeder: Bandidos-gæster i Frederiksværk
17. juni 2017 kl. 16:40 Opdateret: kl. 16:40
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?