9. august 2020
Nordsjællands Politi spærrede hele området ved I Noord af efter episoden i sidste uge. 

Foto: Presse-fotos.dk
Nordsjællands Politi spærrede hele området ved I Noord af efter episoden i sidste uge. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi: - Vi har gode billeder af knivstikkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi: - Vi har gode billeder af knivstikkeri
Halsnæs - 09. juli 2020 kl. 15:43
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Parkeringspladsen mellem butikscentret I Noord og F24-tanken i Frederiksværk blev i sidste uge omdannet til et gerningssted, da en 26-årig mand blev stukket med kniv efter tumult og slåskamp mellem flere personer. Siden har Nordsjællands Politi efterforsket sagen, og her har videoovervågning været en hjælpende hånd. Politiet har fået gode billeder af knivstikkeriet.

- Videoovervågning er ikke noget, man hiver ud på fem minutter. Der skal anmodes om adgang til centrale servere. Det har vi fået, og butikscentret har god videoovervågning. Vi har fået godt billedmateriale, som vi er ved at sammenstykke med andre oplysninger i sagen, siger politikommissær og efterforskningsleder Henrik Sejr.

- Men der er ingen anholdt endnu, tilføjer han.

Efter et knivstik i lænden blev den 26-årige mand fløjet til Rigshospitalets traumecenter, men han var i følge Henrik Sejr ikke på noget tidspunkt i livsfare.

- Ud fra knivstikkets placering vurderede man, at det kunne være farligt og fløj ham til hospitalet, men knivstikket har ikke ramt nogen vitale dele. Han blev udskrevet senere samme aften, siger efterforskningslederen.

Der er i lokalområdet gået rygter om, at episoden skulle være et opgør mellem lokale grupperinger, men det udtaler politiet sig ikke om.

- Det kan jeg hverken be- eller afkræfte, siger Henrik Sejr og bemærker, at den 26-årige mand, der blev stukket med kniv, kun er »meget lidt« kendt af politiet i forvejen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?