22. oktober 2018
Otte partier var mødt frem på Frederiksværk Skole Enghaven for at møde - måske - kommende vælgere fra 8. og 9. klasse. Fotos: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Otte partier var mødt frem på Frederiksværk Skole Enghaven for at møde - måske - kommende vælgere fra 8. og 9. klasse. Fotos: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pilen peger på ny skole i Enghaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pilen peger på ny skole i Enghaven
Halsnæs - 08. november 2017 kl. 13:21
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om tilhørerne bortset fra enkelte lærere var elever uden stemmeret, så mødte hele seks spidskandidater og to skoleordførere op onsdag formiddag til valgmøde på Frederiksværk Skole Enghaven, hvor eleverne fra 8. og 9. klasse først lyttede tålmodigt til de politiske indlæg og derefter havde en række spørgsmål til de fremmødte.

Mange spørgsmål drejede sig naturligt om hvad der skal ske med skolen i Enghaven. Skal der bygges en ny skole samme sted, eller skal der opføres en helt ny skole i Rådhushaven, som foreslået af Venstre? Og skal man i det hele taget bygge en ny skole?

Det sidste er der stor politisk enighed om med baggrund af problemerne med skimmelsvamp og slidte bygninger.

- Vi skal skabe nogle rum til jer, der er federe at være i, så I får lyst til at lære mere, sagde Michael Thomsen (V), formand for Udvalget for Skole, Familie og Børn, og fremhævede de positive meldinger fra den nyrenoverede Hundested Skole.

- Der er brug for flere nye faciliteter, og bygger vi en ny og mere energivenlig skole er det med til at frigøre penge til at gøre undervisningen bedre, sagde Steffen Jensen (S).

Det meste peger samtidig på at en ny skole kommer til at ligge samme sted som den gamle i Enghaven.

- Vi har foreslået Rådhusgrunden, men den kan lige så godt ligge her, sagde Michael Thomsen, mens Steffen Jensen hældede mest til en placering i Enghaven og Anja Rosengreen (SF), Benny Nielsen (AL) og Morten Lorenzen (R) meldte klart ud at skole skulle ligge hvor den ligger i dag, da Kim Jensen (K), der tidligere har slået fast at skolen skal ligge i Enghaven, spurgte direkte til placeringen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk