13. december 2018
Danske ølentusiaster ved et tidligere og mere sommerligt besøg på Halsnæs Bryghus.
gallery icon

Se billedserie

Danske ølentusiaster ved et tidligere og mere sommerligt besøg på Halsnæs Bryghus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ølsteder i Halsnæs er de bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ølsteder i Halsnæs er de bedste
Halsnæs - 14. marts 2018 kl. 14:08
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danske Ølentusiaster uddeler hele fire af foreningens »Danske Ølmærker« i Halsnæs. Dansk Ølmærke er Danske Ølentusiasters mærke til udskænkningssteder og indkøbssteder, der har et ekstra godt øje til det gode øl.

I år tildeles mærket til et udskænkningssted og tre indkøbssteder i Halsnæs Kommune. De fire modtagere af hæderen er Halsnæs Bryghus på Hundested havn, Skjold Burne i Kirkegade i Frederiksværk, Kik-Forbi i Kikhavn og Haugaard Vine, Nørregade i Hundested. Danske Ølentusiaster tager lørdag 17. marts rundt til de fire og uddeler diplomer og holder en lille tale hvert sted.

- I Region Nordsjælland deles der syv ølmærker ud, og af de syv Ølmærker falder de fire i Halsnæs. Dansk Ølmærke - der uddeles hvert andet år - er både en anerkendelse af det arbejde, der lægges i at tilbyde kunderne en god øloplevelse, men det er samtidig et pejlemærke for ølkunderne, siger Charlotte Vibeke Petersen, formand for Danske Ølentusiaster Lokalafdeling Halsnæs.

For at få tildelt Dansk Ølmærke, skal der overordnet være et godt udvalg af øl, der behandles ordentligt og serveres i et godt miljø.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis osndag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk