15. december 2017
Politiet har fundet en økse og brændende tøj, men leder stadig efter røveren fra Rema1000.

 Foto: Lars Sandager Ramlow
Politiet har fundet en økse og brændende tøj, men leder stadig efter røveren fra Rema1000. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Økserøver slog til mod supermarked: Brændte sit tøj under flugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Økserøver slog til mod supermarked: Brændte sit tøj under flugt
Halsnæs - 17. marts 2017 kl. 11:05
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En maskeret mand med økse truede torsdag aften omkring kl. 20.05 personalet i Rema1000 i Ll. Kregme ved Frederiksværk til at give ham penge fra kassen. Det fortæller Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

- Manden indfinder sig ved kassen og truer ekspedienten, som går totalt i baglås. En anden butiksansat må til kassen og udlevere herefter et småbeløb, som bliver lagt i en Netto-pose, som manden har medbragt, siger Erik Andersen, faglig koordinator i Nordsjællands Politi.

Efter røveriet løber manden fra stedet i nordvestlig retning. Nordsjællands Politi sendte en hundepatrulje til stedet, som inden længe fik resultater.

- Patruljen går spor og finder 25 minutter efter røveriet en økse og en bunke brændende tøj, når en jernbaneskråning på Kildebakkevej. Der er også dækaftryk. Vi ved endnu ikke, om de er relevante, men vi har en antagelse om, at det er røveren, som har smidt tøjet fra sig, siger Erik Andersen.

Røveren beskrives som 185-190 centimeter høj, almindelig af bygning, 20-25 år, lys hudfarve og brune øjne. Han snakkede dansk og var iført mørkeblå vindjakke, blåternet skovmandsskjorte, sorte arbejdsbukser med hvid skrift på skinnebenet, hvide Adidas kondisko og en grøn elefanthuse. Han var i besiddelse af en økse med rødt skæfte.

- Vi ved endnu ikke, hvem gerningsmanden er. Vi er i gang med efterforskningen og skal blandt andet se, hvad videoovervågningen kan give os, siger Erik Andersen.

- Hvis nogen har kendskab til episoden, har observeret noget langs jernbanelinjen eller har set gerningsmanden før eller efter røveriet, hører vi gerne fra dem.

Politiet kan kontaktes på 114.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk