21. oktober 2018
Det er denne dør, du skal holde øje med, hvis du stemmer på det nye valgsted i Enghaven. 

Foto: kdd
Det er denne dør, du skal holde øje med, hvis du stemmer på det nye valgsted i Enghaven. Foto: kdd
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt valgsted står klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt valgsted står klar
Halsnæs - 20. november 2017 kl. 15:38
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Frederiksborg Amts Avis mandag middag er forbi Enghaveskolen i Frederiksværk, står båsene med de hvide forhæng allerede klar og venter på at slutte tæt om de borgere, der skal ind og sætte deres krydser til kommunal-, regionråds- og ældrevalg i dag.

I følge skolens sekretær, Birgitte Hadberg, tog det kun håndværkerne et par timer at få sat rammerne for demokratiet op, i år i helt nye omgivelser. Det er 9.klassernes opholdsrum, et tilstødende lokale og et klasseværelse, som bliver taget i brug til stemmeafgivningen.

Tidligere har det været kutyme, at der afgives stemmer i Enghavehallen, når der er valg. Men Enghavehallen har i mange måneder været lukket efter massiv skimmelsvamp blev konstateret i hallen.

Det blev foreslået at lukke valgstedet og »tvangsflytte« vælgerne til at stemme i Melby, men efter protester fra blandt andet Socialdemokratiet, blev løsningen i sidste ende at lave valgsted i den nye bygning, hvor skolens 9. årgang holder til, tæt på skolens hovedindgang.

Fra parkeringspladsen viser et utal af skilte mod den grå bygning, som ligger i gåafstand fra parkeringspladsen, så stemmeafgiverne burde ikke have problemer med at finde det nye valgsted.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk