24. januar 2019
Udvalget for Miljø og Plan skal udenfor rådhuset, mener den ny formand Anja Rosengreen.             Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Udvalget for Miljø og Plan skal udenfor rådhuset, mener den ny formand Anja Rosengreen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt udvalg skal ud i miljøet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt udvalg skal ud i miljøet
Halsnæs - 11. januar 2018 kl. 04:11
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for det ny udvalg for Miljø og Plan Anja Rosengreen (SF) ser gerne, at udvalget bogstaveligt kommer ud i miljøet.

- Jeg kan godt tænke mig at vi kan også kan holde udvalgsmøder udenfor rådhuset. Det kan være hos en virksomhed eller andet, hvor der samtidig afsættes til snak med værterne. Vi har også det gamle rådhus i Hundested, der kan benyttes. Det er godt at få andre vaner, siger Anja Rosengreen.

I sine første møder med administrationen, hvor man aktuelt skal igang med at ansætte en ny direktør for området efter at Kim Jørgensen er stoppet, har hun drøftet hvordan tingene skal køre de næste fire år.

- Jeg har sagt, at jeg gerne vil lave et 4 års hjul. Således at de indsatser, der er brug for i valgperioden, bliver programsat allerede snart. Dels så jeg ved at der bliver taget hånd om det på et aftalt tidspunkt, samtidig kan forvaltningen forberede de ressourcer, der skal være tilstede, og mindst lige meget at borgerne kan se hvilke emner, der skal arbejdes med og hvornår, siger Anja Rosengreen.

Formidling, borgerinddragelse og bevidsthed hos borgerne om miljø og klima står meget centralt for Anja Rosengreen og SF. Hun overvejer i øjeblikket hvordan man kan kommunikere tættere med borgerne fra dag til dag enten via hjemmeside, Facebook eller på anden vis.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk