25. juni 2021
Hvis regnvejr ikke skaber forsinkelser, er der snart fri bane gennem det nye kryds i Kregme. Arkivfoto: Anders Nordstrand
gallery icon

Se billedserie

Hvis regnvejr ikke skaber forsinkelser, er der snart fri bane gennem det nye kryds i Kregme. Arkivfoto: Anders Nordstrand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt Kregme-kryds er snart køreklar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt Kregme-kryds er snart køreklar
Halsnæs - 06. maj 2021 kl. 15:16
Af Anders Nordstrand

Med forbehold for mindre forsinkelser regner Vejdirektoratet med at det nye lyskryds i Kregme er helt klar til brug i uge 20.

"Vi holder tidsplanen og lægger slidlaget på vejen mandag til onsdag næste uge, men vi er inde i en kritisk fase med hensyn til asfaltarbejde, da det ikke må regne når der kommer slidlag på. Det er det eneste forbehold med hensyn til åbningen i uge 20," siger projektleder Dorte Hvid, Vejdirektoratet.

Under asfaltarbejdet vil trafikken stadig afvikles via den midlertidige interimsvej, men i perioder vil den nordlige del af Frederikssundsvej være delvist spærret, fortrinsvist nat og aften.

Om et par uger skulle krydset således være køreklar med lysregulering og ny opstribning. Arbejdet med ombygning af rundkørsel til lysreguleret kryds startede i september sidste år.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?