18. oktober 2018
Martin Holm Jensen, Vibeke Frej og Laura Melchior Kristensen fik tre af de fire pokaler, der blev uddelt på generalforsamlingen i Melby.
Martin Holm Jensen, Vibeke Frej og Laura Melchior Kristensen fik tre af de fire pokaler, der blev uddelt på generalforsamlingen i Melby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye vedtægter i Melby-Liseleje IF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye vedtægter i Melby-Liseleje IF
Halsnæs - 07. december 2017 kl. 16:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På generalforsamlingen i Melby-Liseleje IF´s hovedafdeling i sidste uge blev der gennemført vedtægtsændringer for at bringe foreningens ledelse mere up to date. MLI vil stadig være en samlet forening, men de enkelte afdelinger bliver mere selvstændige.

Man skal i fremtiden ikke vælge en bestyrelse til hovedafdelingen, da posterne går på skift i de enkelte afdelinger, så de enkelte formænd i afdelingerne nu tegner hovedafdelingen i den nye struktur. Som den største afdeling blev det besluttet, at fodbold skal varetage formandsposten i kommende to år, hvorefter en af de andre afdelinger tager over.

Formand for hovedforeningen de kommende år er derfor Kim Daugbjerg, næstformand er Carsten Madsen (dart) og kasserer Erik Kjærgaard (tennis).

I forbindelse med generalforsamlingen overrakte den afgående formand Bo Antonsen pokaler. Povl Westfall´s Lederpokal gik til Vibeke Frej. MLI ungdomslederpris til Martin Holm Jensen. Årets MLI´er senior Karin Egdø, der havde afbud på dagen, mens Årets MLI´er ungdom blev Laura Melchior Kristensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk