16. oktober 2018
Tidlige stemmeafgivere og forældre, der skal sætte børn af i skole, kan skabe trafikproblemer ved flere skoler. 

Foto: kdd
Tidlige stemmeafgivere og forældre, der skal sætte børn af i skole, kan skabe trafikproblemer ved flere skoler. Foto: kdd
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny valgtid kan give trafikkaos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny valgtid kan give trafikkaos
Halsnæs - 20. november 2017 kl. 17:53
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved kommunalvalget i dag skal valgstederne landet over åbne kl. 8 - en time tidligere end normalt. I Halsnæs Kommune kan det betyde trafikkaos, da flere skoler også er afstemningssteder. Her kommer de første stemmeafgivere til slås om parkeringspladser med forældre, der skal sætte børn af.

»Vi opfordrer derfor til, at I finder alternative afsætningssteder, og hvis det er nødvendigt andre parkeringssteder, da vi forventer, at der vil være stort pres på parkeringspladserne tæt på valgstedet, som for begge matrikler er i forbindelse med skolen«, skriver Michael Schmidt, konstitueret skoleafdelingsleder, på Frederiksværk Skoles hjemmeside henvendt forældre med børn på de to matrikler Melby og Enghave.

Halsnæs Kommune afventer de trafikale udfordringer i forbindelse med valget med en vis spænding. Kommunen har tidligere bestilt politihjemmeværnet til at stå for trafikafviklingen, men det har ikke været en mulighed i år.

- Vi har nogle vagter, der kommer til at stå og dirigere trafik på parkeringspladser ved Enghaveskolen og rådhuset. Opstår der situationer, håndtere de det, men de må ikke gå ud i trafikken. De har ikke bemyndigelse til at gå udenfor matriklen og dirigere trafikken, siger Martin Kjellberg Ishøy, leder af Ledelsesbetjening og Kommunikation i Halsnæs Kommune.

For at afhjælpe det trafikale pres har medarbejderne på Enghaveskolen i år fået helt specifikke instrukser om ikke at bruge parkeringspladsen, og skolelederen opfordrer også forældre til at tænke i alternative afsætnings- og afleveringsmuligheder.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk