18. december 2018
unknown
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny fortælling om Halsnæs på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny fortælling om Halsnæs på vej
Halsnæs - 15. april 2018 kl. 08:58
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I seneste byrådsperiode fik Halsnæs først de »brændende platforme« om vækst, uddannelse og sundhed. Så kom den mere langsigtede vision om udviklingen af det rå og autentiske Halsnæs. Til sommer bebuder borgmester Steffen Jensen (S) lanceringen af det han kalder en ny fortælling om Halsnæs.

- Jeg har brugt de første 100 dage som borgmester på at lave min fortælling, ikke hvad der skal ske, men hvorfor skal det ske. Vi ser på kommunens organisation, har drøftet det med cheferne og begyndt at snakke med partierne om hvilke politiske pejlemærker vi i denne periode skal arbejde med for at kunne nå den vej vi vil. Det bliver færdig til sommer og vedtaget af forhåbentlig alle, siger Steffen Jensen, der håber at både ledere, medarbejdere og politikere vil tage ejerskab til det.

Den ny plan kommer til at afløse de »brændende platforme«, hvor det ikke er lykkedes at nå alle de opsatte effektmål. Derfor ser Steffen Jensen gerne, at man opsætter færre mål og lykkes bedre med dem.

- Jeg håber man som Halsnæsborger kan få øje på hvilken politisk vision det er og hvilken vej, som jeg og byrådet gerne vil gå, siger han.

Allerede i sin tale ved velkomstreceptionen i byrådssalen i januar lancerede Steffen Jensen nogle af tankerne om fokus på borgernes velfærd og et Halsnæs i balance med udvikling i alle lokalområder, og det uddyber han nu i et interview med Frederiksborg Amts Avis.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis Weekend.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk