21. januar 2021
Steffen Jensen, ny borgmester i Halsnæs, ønsker ikke at haste beslutninger igennem.                                            Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Steffen Jensen, ny borgmester i Halsnæs, ønsker ikke at haste beslutninger igennem. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny borgmester vil lytte og samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny borgmester vil lytte og samarbejde
Opdateret 25. november 2017 kl. 11:26
Halsnæs - 25. november 2017 kl. 11:01
Af Niels Jørgen Larsen

- De vil opleve en synlig og lyttende borgmester, én som samarbejder meget på tværs, både af partier og generelt i hele Halsnæs. Jeg tror også de vil opleve en borgmester, som gjorde det han sagde. Der blev opstillet nogle mål, og det var det, der blev gjort.

Sådan tror og håber Steffen Jensen, at borgerne i Halsnæs vil opleve ham som borgmester de næste fire år, når den bare 35-årige socialdemokrat rykker ind på rådhuset ved årsskiftet som en af landets yngste borgmestre.

Da han for fire år siden af Frederiksborg Amts Avis blev lanceret som kronprinsen, der skulle køres i stilling som partiets borgmesterkandidat i stedet for Helge Friis, lød svaret: »Nej det tror jeg ikke, det vil være lidt for meget, og jeg ved da slet ikke om fire år er nok til at blive klar til det.«

- Det var det....det var meget godt set! Efter I lavede artiklen, kan jeg huske at nogle i byrådsgruppen skrev til mig, at det skulle jeg nok ikke være så ked af. Og jeg har siden fået fortalt, at Helge på valgnatten for fire år siden skal have sagt, at vi kommer tilbage om fire år og så er Steffen borgmester!

Vi har mødt Steffen Jensen på hans snart tidligere arbejdsplads, Arresø Skole Magleblik.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis Weekend.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?