16. december 2017
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny asfalt ved trafikeret rundkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny asfalt ved trafikeret rundkørsel
Halsnæs - 10. august 2017 kl. 09:08
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra onsdag 16. august og ca. halvanden uge frem udskifter Vejdirektoratet den slidte asfalt på Hillerødvej ved Karlsgave-rundkørslen - Sandskårsvej og Karlsgavevej - i Frederiksværk.

For ikke at forstyrre trafikken i dagtimerne bliver vejarbejdet udført om aften/natten fra kl. 20.00 til 06.00. Her vil Hillerødvej blive lukket, og der bliver etableret omkørselsrute. Der bliver opsat omkørselsskilte, som viser omkørselsruten. Trafikanterne skal derfor påregne længere rejsetid, og der er risiko for kødannelse.

Arbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny mindre støjende asfalt, og til slut påføres der striber. Resultatet bliver en mindre støjende asfalt for naboerne, en mere jævn kørebane og bedre køreoplevelser for trafikanterne, skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse, hvor man på forhånd beklager de gener, som arbejdet kan medføre for trafikanterne og naboerne.

Dårligt vejr kan udsætte arbejdets afslutning. Information om hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken kan ses på www.trafikinfo.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk