14. juli 2020
Der blev lavet slagssange og dystet i forskellige konkurrencer, da de ny elever på gymnasiet fredag tog til Asserbo Slotsruin.    Fotos: FVGH
gallery icon

Se billedserie

Der blev lavet slagssange og dystet i forskellige konkurrencer, da de ny elever på gymnasiet fredag tog til Asserbo Slotsruin. Fotos: FVGH
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny årgang tog sammen i skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny årgang tog sammen i skoven
Halsnæs - 19. august 2019 kl. 15:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

At starte på gymnasiet er andet end de meget omtalte »puttefester« i Dyrehaven. Således tog traditionen tro, tog alle nye elever på Frederiksværk Gymnasium og HF fredag på en "walk-and-talk" tur i skoven omkring Asserbo Slotsruin, hvor de netop gik ca. fem kilometer og talte sammen undervejs.

Hver 1g og 1 HF-klasse blev kastet ud i teambuilding-øvelser af forskellig art. Samtidigt blev klasserne udfordret af forskellige poster undervejs. Formålet er at ryste de nye elever sammen, så de hurtigt lærer hinanden at kende.

Øvelserne var sjove og gav anledning til mange grin, når man for eksempel skulle vikle hinanden ud af noget snor, huske navnene på alle de nye klassekammerater eller lave en menneskelig, funktionel maskine.

Lige så vigtigt er det dog, at øvelserne kræver god hukommelse og konstruktivt samarbejde. Lærerne stod klar på posterne og gav point.

Sejren gik til klassen G2, der fik scoret flest points i øvelserne. Der var også en konkurrence i at lave klassens trofæ; en kreation lavet af syv ting, fundet i skoven. Her vandt 1.p for deres meget flotte trofæ. Til gengæld var det G3 som havde lavet den bedste slagsang - de gav den gas på melodien »Det' hammer-hammer-fedt« og fik det til at rime på »vi kan bar' det shit«.

Alle gik til opgaverne med kreativitet og godt humør. Til slut samledes alle klasser ved slotsruinen og spiste medbragt frokost.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?