28. oktober 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ni nye Corona-tilfælde på en uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ni nye Corona-tilfælde på en uge
Halsnæs - 22. september 2020 kl. 14:23
Af Niels Jørgen Larsen

Smittetallet i Halsnæs Kommune er steget yderligere med én siden mandag, og det samlede tal på ni nye smittede på en syv dage bringer det såkaldte incidenstal op på 29 - svarende til 29 smittede pr. 100.000 borgere.

I følge Halsnæs Kommune er de nye smittede hovedsageligt ældre borgere over 60 år, men der er også et par smittefælde hos borgere under 30 år. Totalt er det samlede tal for Halsnæs Kommune 84 tilfælde blandt 10.504 testede borgere.

»De nuværende omstændigheder betyder, at alle borgere bør være ekstra opmærksomme på sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det betyder også, at risikoen for, at der i den kommende tid konstateres smitte i en daginstitution, på en skole eller på et plejecenter i Halsnæs er steget. Alle områder i Halsnæs Kommune har forberedt sig så godt som muligt på, hvordan et smitteudbrud skal håndteres, men det er ikke muligt at lave en detaljeret plan for, hvad der skal gøres hvornår, hvis et smitteudbrud bliver en realitet,« skriver kommunen på hjemmesiden.

Sociale aktiviteter i skole- og dagtilbudsregi bør aflyses, lyder meldingen.

Samtidig kan Halsnæs Kommune oplyse at alle medarbejdere i Halsnæs Kommunale Tandpleje er testet negative efter a en medarbejder I sidste uge blev konstateret smittet med COVID-19.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?