18. december 2017
Successen med motortræf i Hundested bliver gentaget. 		 	Foto: Allan Nørregaard
Successen med motortræf i Hundested bliver gentaget. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motortræf også i 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motortræf også i 2018
Halsnæs - 23. september 2017 kl. 11:58
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det første Hundested Motortræf, der blev afviklet den første weekend i september blev en så stor succés, at arrangørerne bag har besluttet sig for at skal skal afholdes træf igen i 2018. Og datoen er allerede sat: 31. august til 2. september.

- Årets træf blev en kæmpe succes for alle på havnen, og der blev slået flere omsætningsrekorder. Både træffet lørdag, med de rigtige store fartøjer, og søndagens træf for modelbåde var med til at tiltrække flere tusinde besøgende til havnen, siger tovholder Per Makwarth.

På den baggrund har arrangørgruppen har arrangørgruppen altså besluttet at den klassiske Hundested-motor skal markedes med et nyt træf næste år.

- Og det træf vil blive udvidet, da vi denne gang har besluttet at invitere alle fartøjer med glødehovedmotorer og øvrige gamle veteranmotorer. Endvidere vil alle byens og havnens virksomheder, forretninger, gallerier, cafeer og restauranter få mulighed for at bidrage og medvirke til endnu et vellykket træf, oplyser Per Makwarth.

Han har selskab i arrangørgruppen af Mogens Christensen, Hundested Propeller A/S, Søren Brink, Hundested Havn, Jens Henriksen, Hundested Sandskulpturfestival, Finn Nyhuus, Fiskeriet og Havnens Hus, Poul Erik Jensen, tidl. Hundested Motorfabrik og Per Rømer, glødehovedmotor-entusiast.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk