16. juni 2021
Fredag morgen kunne indehaver af LOOP Fitness i Frederiksværk, Janie Rantov byde velkommen tilbage efter fem måneders nedlukning
Fredag morgen kunne indehaver af LOOP Fitness i Frederiksværk, Janie Rantov byde velkommen tilbage efter fem måneders nedlukning
Foto: Thomas Quvang
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motion: Så LOOP'es der igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motion: Så LOOP'es der igen

Nu kan du komme 'corona-kiloene' til livs i motionscentret

Halsnæs - 07. maj 2021 kl. 13:12
Af Thomas Quvang

"Det har været fem lange måneder, og det har været en træls ventetid, men nu har vi åbnet dørene til vores center igen".

Fredag morgen kunne indehaverne Janie og Søren Rantov endelig byde velkommen indenfor igen i LOOP Fitness på Havtornvej i Frederiksværk.

Reducerede åbningstider

Og det er særdeles gode nyheder for alle der har savnet træning, og hvor 'corona-kiloene' måske har sat sig på sidebenene. Hos LOOP i Frederiksværk er man helt klar til at tage imod sine gæster, og alle de gode corona-erfaringer omkring afspritning, rengøring og afstand fra efteråret, dem holdes der fast i:

"Vi åbner op til en lidt anderledes hverdag end i efteråret, udover tiltagene fra efteråret, så starter vi op med tilpassede åbningstider. Reglerne er, at vi skal være fysisk tilstede i åbningstiden, så derfor starter vi op med lidt anderledes åbningstider end vores medlemmer er vant til fra før nedlukningen", siger Janie Rantov. Hun tilføjer:

"Samtidig er det krav, at folk som træner her skal fremvise gyldigt coronapas, det er alt sammen med til at sikre en tryg og sikker oplevelse i centret".

Lys forude

Man kan altså trygt hoppe i træningsdragten og træne i de hyggelige lokaler på Havtornvej, og der vil blive taget rigtig godt imod de mange medlemmer:

"Vi har fået nogle udmeldinger fra medlemmer i løbet af coronatiden, og det er vi selvfølgelig kede af, men vi ser lys forude og håber og tror, at mange vil vende tilbage i takt med at flere og flere bliver vaccineret og hverdagen bliver mere normal", slutter Janie Rantov.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?