23. november 2017
I 2011 blev det tidligere rådhus til medborgerhus. Nu skal en del af det være aktivitetshus for seniorer. Foto: Thomas Arnbo.
I 2011 blev det tidligere rådhus til medborgerhus. Nu skal en del af det være aktivitetshus for seniorer. Foto: Thomas Arnbo.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde om aktivitetshus i Hundested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde om aktivitetshus i Hundested
Halsnæs - 17. maj 2017 kl. 10:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byrådet har besluttet at Aktivitetshuset Paraplyen i Frederiksværk får en afdeling i Hundested, der placeres i en del af Halsnæs Medborgerhus, det tidligere rådhus, på Nørregade, der også rummer Hundested bibliotek. Nu inviteres seniorer i Hundested og omegn til at komme med input til det ny aktivitetshus.

Borgermødet holdes i Halsnæs Medborgerhus, Nørregade 61, onsdag 17. maj kl. 13-15.

Leder af Paraplyen, Mie Madsen, vil indlede med at fortælle om, hvad et aktivitetshus er og hvad det kan bruges til. Efterfølgende vil der også være paneldebat med forskellige interessenter og politisk deltagelse.

- Men ellers er der lagt op til at deltagerne selv bidrager med en masse input og ønsker til et nyt aktivitetshus - både i form af ønsker og kommentarer fra salen og drøftelser rundt om bordene i salen, lyder det fra Halsnæs Kommune og Paraplyen, der sammen står for borgermødet.

Udgangspunktet er netop at de kommende brugere, selvhjulpne seniorer, selv skal være med til at skabe det nye aktivitetshus.

Der kommer flere ældre til i de kommende år, og derfor vurderes det, at der også er behov for et aktivitetshus i Hundested, da pladsen i forvejen er ved at være trang i Paraplyen i Frederiksværk, hvor mange borgere i dag også finder vej til fra Hundested og opland.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk