20. november 2017
Walter Christophersen(DF) er formand for udvalget for miljø og teknik i Halsnæs Kommune, men har ikke mødtes med naturforeninger i Grønt Råd i fire år. 

Foto: Allan Nørregaard
Walter Christophersen(DF) er formand for udvalget for miljø og teknik i Halsnæs Kommune, men har ikke mødtes med naturforeninger i Grønt Råd i fire år. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Miljøformand sylter grønt råd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miljøformand sylter grønt råd
Halsnæs - 19. oktober 2017 kl. 04:01
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På 14 møder i træk gennem de sidste fire år har medlemmerne af Grønt Råd i Halsnæs Kommune måtte kigge langt efter formanden for kommunens miljø- og teknikudvalg, Walter Christophersen(DF).

Han er udeblevet fra alle møder undtaget ét, siden han overtog formandsposten efter sidste kommunalvalg. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er ellers naturligt, at han som formand for miljø- og teknikudvalget også indtager en post i Grønt Råd, men det er ikke sket i praksis, og det er klart, at det undrer mig, siger Jørgen Jacobsen, formand for Grønt Råd i Halsnæs Kommune og formand for Dansk Ornitologisk Forening Halsnæs til Frederiksborg Amts Avis.

Grønt Råd mødes tre-fem gange om året og er i følge Halsnæs Kommune »et forum for dialog, rådgivning og samarbejde i natur- og miljøspørgsmål mellem interessegrupper, politikere og kommunale embedsmænd«. Rådet tæller alt fra biavler- og pattedyrsforeninger til Naturstyrelsen og Friluftsrådet, to repræsentanter fra kommunens administration samt Walter Christophersens partifælle, Ole Wedel Nielsen(DF), der er næstformand i Udvalget for Miljø og Teknik.

- Det manglende fremmøde tager jeg på min kappe. Jeg har valgt at prioritere min tid anderledes, da jeg har en udmærket kollega i Grønt Råd i skikkelse af Ole Wedel Nielsen. Han deltager i møder, lytter og vender tilbage til mig, og så tager vi sagerne derfra, siger Walter Christophersen til Frederiksborg Amts Avis.

Han gør det samtidig klart, at han respekterer Grønt Råds arbejde og føler sig godt dækket ind, da kommunens forvaltningschef også deltager på møderne.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk