18. maj 2021
Blot to dage senere mærker parret Aase og Leif bagsiden af medaljen ved at have givet sig til kende som mangemillionærer. Foto: Allan Nørregaard
Blot to dage senere mærker parret Aase og Leif bagsiden af medaljen ved at have givet sig til kende som mangemillionærer. Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mangemillionær stod frem: Nu overvejer vi beskyttelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mangemillionær stod frem: Nu overvejer vi beskyttelse
Opdateret 16. januar 2017 kl. 06:30
Halsnæs - 13. januar 2017 kl. 09:58
Af Christina Ledertoug

Onsdag eftermiddag dannede SuperBrugsen på Byvej i Ølsted ramme om det nok største presseopbud i Ølsteds historie. Her stod manden, der fredag vandt 114 millioner danske kroner i Eurojackpot frem.

Og nu blot to dage senere mærker parret Aase og Leif bagsiden af medaljen ved at have givet sig til kende som mangemillionærer. Det skriver BT.

For selv om parret generelt har oplevet at blive godt behandlet efter de stod frem, så er der også dryppet en smule malurt i bægeret.

arrow Læs også: Mangemillionær: Som en science fiction-film

De er nemlig efterfølgende blevet kontaktet af flere, som nu gerne vil have fingrene i deres mange millioner.

- Først var der en, der ville have os til at investere i noget, og så var der en, der havde skimmelsvamp, og en der var gift med en ludoman. Hun startede blidt, men så begyndte hun at tale grimt til mig. Det er så åbenbart bagsiden af medaljen ved at stå frem, forklarer Aase Sommer til BT.

Den megen opmærksomhed det har afstedkommet at stå frem som mange millionær, har da også fået Leif og Aase til at overveje en eller anden form for beskyttelse.

-Vi har tænkt på det, og der er nogen bekendte, der har foreslået det, siger hun.

For at hjælpe parret bedst muligt har de allerede haft besøg af en økonomisk rådgiver fra Danske Spil.

De 114 millioner er den fjerdestørste gevinst vundet herhjemme. Gevinst-rekorden ligger stadig hos Eurojackpotvinderen, der i februar 2015 vandt 315 millioner.

arrow Mangemillionær står frem
11. januar 2017 kl. 10:45 Opdateret: kl. 16:37
arrow Eurojackpot: 114 millioner landede i Ølsted
07. januar 2017 kl. 00:04 Opdateret: kl. 19:00
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?