14. oktober 2019
Hundesteds Rugby-kvinder støtter brysterne igen på lørdag.
Hundesteds Rugby-kvinder støtter brysterne igen på lørdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyserød rugby-lørdag i Hundested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyserød rugby-lørdag i Hundested
Halsnæs - 22. maj 2019 kl. 12:27
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lyserød Lørdag holdes i år den 5. oktober med kampagnen for Kræftens Bekæmpelse Støt Brysterne, men allerede nu på lørdag 25. maj er der i Hundested Lyserød Rugby Lørdag.

Det er tredje år i træk at Hundested Rugby Klub afholder arrangement med indsamling til støt brysterne i højsædet. Det foregår i tidsrummet kl.10-18.

Her deltager kvindelige rugbyhold fra hele landet, og samtidig får man besøg af Harlequins Ladies fra England. De danske hold dyster i Seven-rugby og stiller til sammen et hold til en XV-kamp mod englænderne. Dagen slutter af med et bidrag fra klubbens herrer, der spiller en XV-Seniorkamp i turneringen mod ARK.

Udover at følge rugby-kampene er der hele dagen lejlighed til at byde ind på en stor auktion med flotte gaver, gavekort m.v., som som erhvervsdrivende og ildsjæle fra hele Halsnæs har doneret til sagen. Det samlede beløb går ubeskåret til Støt Brysterne. Auktionen lukker kl.18.00, hvor de højest bydende får besked. Herefter afsluttes med fest i klubben med musik beerpong og anden sjov.

Sevens-stævnet for kvinder afvikles kl.10-13, hvorefter der er frokostpause. Kl.14.00 spilles »landskampen« mod englænderne, og kl.16.00 er der turneringskamp for herrerne.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede