11. maj 2021
Lørdagens kupon og de 13 rigtige tipstegn som gav en million kroner til en lokal tipsklub
Lørdagens kupon og de 13 rigtige tipstegn som gav en million kroner til en lokal tipsklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal tipsklub vinder en million kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal tipsklub vinder en million kroner

Enlig 13'er udløste milliongaranti

Halsnæs - 04. maj 2021 kl. 11:02
Af Thomas Quvang

"Kom nu Chelsea for hel...."
Ti lokale gutter sad med meget fugtige håndflader, da lørdagens sidste kamp på tipskuponen - Chelsea versus Fulham blev spillet på Stamford Bridge i London.

Men kl. 20.10 kunne jublen bryde ud i lys lue, da stod det nemlig fast, at den lokale tipsklub, som de eneste i hele landet, havde ramt alle 13 rigtige tegn.

Da Chelsea - Fulham kampen startede lørdag kl. 18.30, var der kun en kupon tilbage i Danmark med chancen for at udløse milliongarantien til en enkelt 13’er. Med de første 12 kampe færdigspillet vidste tipsklubben allerede, at hjemmesejren var en million kroner værd.

System R7-2-108

Nu ventede et par nervepirrende timer. Chelsea var storfavorit, men det var overfor Fulham som kæmper for overlevelse i Premier League og som har drillet mange hold i foråret.

Nervøsiteten fik allerede et hak ned efter 10 min, hvor Chelsea kom foran og kort efter pausen blev det 2-0, kampens slutresultat. Tyskeren Kai Havertz scorede begge mål og mon ikke han fik ti nye glødende medlemmer i fanklubben.

13’eren blev ramt på systemet R 7-2-108, og indleveret hos Kvickly i Frederiksværk.

Det er 3. gang i år milliongarantien udløses i Tips 13.
I skrivende stund ønsker tipsklubbens ti medlemmer, at være anonyme (de er kendt af redaktionen), men flere af medlemmerne bekræfter, at det var nogle spændende timer lørdag aften og frem til søndag formiddag, hvor tipsklubbens formand fik bekræftet af Danske Spil, at den var god nok:

Chelsea-fans fremover

"Det blev en rigtig dejlig lørdag aften, jeg tror vi er flere der er blevet Chelsea-fans efter det her", lyder det fra en af klubbens heldige vindere. Han tilføjer:

Vi har eksisteret i rigtig mange år, og har da tidligere vundet et par pæne beløb, men det her overgår selvfølgelig alt".

Hvad pengene skal bruges til står indtil videre i det uvisse - "Tipsklubben holder generalforsamling på torsdag, mon ikke vi har en del at snakke om", lyder det med et stort grin fra en af de dygtige tippere.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?