6. august 2020
Det udendørs fitnessanlæg ved gymnasiet må ikke bruges. Hvis nogen da har brugt det? Det virker ikke til at være det mest overrendte sted i kommunen. Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Det udendørs fitnessanlæg ved gymnasiet må ikke bruges. Hvis nogen da har brugt det? Det virker ikke til at være det mest overrendte sted i kommunen. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legepladser og fitnessanlæg er lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legepladser og fitnessanlæg er lukket
Halsnæs - 09. april 2020 kl. 08:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere legepladser og udendørs træningsfaciliteter er blevet lukket af Halsnæs Kommune, der har vedtaget en række nye retningslinjer for de kommunale legepladser og udendørs træningsanlæg. Det sker for at mindske risikoen for at sprede smitte med COVID-19.

For kommunens legepladser ved daginstitutioner og skoler er følgende nu gældende: Legepladserne hvor der er nødpasning, er kun åbne for børnene i nødpasningen. Legepladserne er lukket for alle uden for åbningstid, og der vil blive opsat skilte med information herom på legepladserne. Legepladser hvor der ikke er nødpasning, og hvor der er legeredskaber i stål og i plast, bliver lukket for offentlig adgang. Også her vil der blive sat skilte med information op. Legepladser hvor der ikke er nødpasning, og hvor der er åbne legearealer og legeredskaber i træ, vil fortsat være åbne. Her vil der blive opsat skilte med retningslinjer, der skal følges, når man er på legepladserne.

Alle udendørs kommunale træningsanlæg er lukket af med afmærkningsbånd, og der sættes skilte op med information om lukningen. Det er blandt andet sket med fitnessanlægget ved gymnasiet i Frederiksværk.

Derudover er der sat skilte med retningslinjer op ved udendørs seværdigheder og lignende, hvor der typisk samles mange mennesker.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?