3. juni 2020
Besøgsgården Grønnehavegård må holde lukket, men gårdbutikken har åben efter aftale med friskslagtet oksekød. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Besøgsgården Grønnehavegård må holde lukket, men gårdbutikken har åben efter aftale med friskslagtet oksekød. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kun gårdbutik åben på Besøgsgård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun gårdbutik åben på Besøgsgård
Halsnæs - 07. april 2020 kl. 14:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Normalt åbner besøgsgården Grønnehavegård på Helsingevej ved Karsemose sæsonen til påske, men intet er som bekendt normalt i disse tider på grund af Coronavirus. Udover at de første påskelam er kommet på gården.

Derfor må man nøjes med at holde gårdbutikken åben på den måde at kunder skal ringe først på telefon 24482613 og lave en aftale. Man har fået friskslagtet oksekød hjem, forarbejdet hos Kødsnedkeren i Ørby samt grillpølser.

- Vi vil håbe, at verden snart igen normaliseres, så vi kan gense vores trofaste gæster. Vi kan oplyse, at vi vil udvide sæsonen, når vi kender regeringens udspil, men indtil da passer vi godt på alle dyrene og de nyfødte lam, som vi desværre har måtte tage indenfor, da ræven eller anden gæst har været på spil og slået et lam ihjel for derefter at fortære størstedelen af det, fortæller Dina Schierning.

Hun supplerer med at gårdens to Sct. Bernhardshvalpe stortrives og ser frem til at få besøg og blive kælet med.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?