26. juni 2019
Hundested Kro og Hotel er ikke lukket i følge den daglige leder Mikkel Herman. Han planlægger at drive stedet mange år endnu. 

 Foto:Allan Nørregaard
Hundested Kro og Hotel er ikke lukket i følge den daglige leder Mikkel Herman. Han planlægger at drive stedet mange år endnu. Foto:Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kro afviser konkurs-rygter: Vi går ingen steder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kro afviser konkurs-rygter: Vi går ingen steder
Opdateret 31. januar 2019 kl. 12:25
Halsnæs - 31. januar 2019 kl. 11:40
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Hvor er jeg glad for, at du ringer, inden du skriver noget, siger Mikkel Herman, daglig leder af Hundested Kro og Hotel.

arrow Læs også: Redaktør afviser ejers kritik: Vi har forsøgt at ringe

Hele morgenen har han besvaret opkald fra medier og gæster, der har hørt rygterne om, at kroen er gået konkurs. De har alle fået samme besked: Det er ikke tilfældet.

- Sandheden er, at vi har lukket et driftsselskab og startet et nyt. Det gamle selskab er lukket med underskud og er under konkursbehandling. Vi knækkede nakken på modgang, men har ikke i sinde at smide håndklædet i ringen, siger Mikkel Herman til Frederiksborg Amts Avis.

I Statstidende kunne man onsdag læse, at Sø- og Handelsrettens skifteret havde taget selskabet Hundested Kro og Hotel ApS under konkursbehandling. Men Mikkel Herman har allieret sig med en lokal og startet et nyt driftsselskab, som kører Hundested Kro og Hotel videre med Mikkel Herman som direktør.

- Vi har kæmpet for at komme videre på den rigtige måde i et nyt selskab. Vi har omstruktureret og sat tingene op på en anden måde. Vi glæder os til at starte på en frisk, siger han.

Selvom kroens daglige leder har gjort sit bedste for at aflive rygterne, så nåede et medie onsdag at bringe konkurs-historien. Den har siden spredt sig på Facebook, og konsekvenserne har været mærkbare.

- Inden du ringede aflyste et stort selskab. Det kostede os 80.000 kroner. Flere andre har også ringet og aflyst, fordi de tror, at vi er gået konkurs, blandt andet en større konference. Det er tarveligt, at Halsnæs Avis bringer den historie uden at høre os. De har mit personlige nummer og kunne have ringet, men det gjorde de aldrig, siger Mikkel Herman og fortsætter:

- Det er sensationspladder, og det sidste vi havde brug for var sådan en historie i Halsnæs Avis.

Han frygter for, at historien kan få store konsekvenser, inden den sande version når ud til folk.

- I sidste ende risikerer vi, at folk ikke tør bestille selskaber hos, fordi de ikke tror, at vi klarer den. Det er langt fra sandheden, og vi er ikke bekymret for, om vi klarer den.

Mikkel Herman var med til at overtage Hundested Kro og Hotel i oktober 2017 med en drøm om at skabe Nordsjællands bedste hotel. Den drøm lever stadig.

I 2018 gik selskabet i gang med at renoverer værelser, og Mikkel Herman har tidligere fortalt Frederiksborg Amts Avis, at planerne også omfatter svømmepool, dampbad, træningscenter og sauna, som skal være rammen om svømmetræning, yogahold og besøg fra wellness-eksperter.

- Planen er ikke ændret. Vi vil fremadrettet skabe Nordsjællands bedste hotel. Vi er i gang med renoveringen, og det vil vi fortsætte med, siger han og fortæller, at der er stor tilslutning og efterspørgsel til kroen, siger han.

- Vi har mange selskaber, mange bestillinger i bogen og fuld knald på hver weekend. Vi glæder os til næste år og de næste mange år. Vi har ikke tænkt os at gå vores vej. Jeg glæder mig allerede til livemusik i gårdhaven til sommer. Der er allerede booket diverse musikere ind i kalenderen.

En del af årsagen til, at det oprindelige selskab er taget under konkursbehandling er en længerevarende strid med Hundested Havn om, hvordan kroens anneks på Sydhavnsvej 2 kunne anvendes. Det endte siden med, at havnen indgav søgsmål for injurier mod Mikkel Herman og to andre.

- Vi har kæmpet med havnen, og det har kostet en formue i advokatomkostninger. Det har været med til, at vi knækkede nakken det første år, og det er vi kede af, siger Mikkel Herman.

Han forklarer, at det kun er hans personlige sag med havnen, som stadig verserer. Anneksset er parterne blevet enige om en aftale omkring.

- Problemet med havnen er ikke overstået, og jeg håber virkelig vi kan komme videre uden flere komplikationer, for jeg har intet ondt blod mod dem. Jeg har sagt undskyld og ønsker kun det bedste for dem, men injuriesagen spøger stadig.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede