20. juli 2019
Thomas Ingversen, Ole Takai og brødrene Jeppe og Johan Ingversen er igang med at gøre nyt kontorfælleskab klar.                     Foto: N.J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Thomas Ingversen, Ole Takai og brødrene Jeppe og Johan Ingversen er igang med at gøre nyt kontorfælleskab klar. Foto: N.J. Larsen
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kontorfællesskab i surfcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kontorfællesskab i surfcenter
Halsnæs - 22. februar 2019 kl. 05:02
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blæser en fin vind denne februardag, og selv om det er udenfor sæsonen, ser man en enkelt drage fra en kitesurfer i Lynæs. Det er dog hverken Johan eller Jeppe Ingversen, der er ude. De to tvillinger og indehavere af Lynæs Surfcenter er begge travlt beskæftiget indendøre i den tidligere købmandsbutik på Lynæs Havnevej.

Her bliver der skruet, skåret, hamret og banket på livet løs for at gøre klar til åbning af et nyt kontorfællesskab den 1. marts. Her skal de første 10 arbejdsstationer stå klar, og det er allerede lykkedes at afsætte de seks. Når lokalet ved siden af også er færdigindrettet, vil der være plads til i alt 25 arbejdspladser.

- Det er tid til en ny transformation af den gamle købmandsbutik, som hele tiden er i udvikling. Vi vil gerne skabe connection for små virksomheder, mennesker med energi under samme tag, der kan inspirere hinanden, fortæller Johan Ingversen i en kort pause, mens han lader bror Jeppe og farmand Thomas arbejde videre sammen med Ole Takai, der har en designervirksomhed og er gået med som halvpart i projektet.

Co-working i surfcentret eller Surf & Work-konceptet kalder de det ny initiativ, der skal skabe aktivitet på stedet også udenfor sommersæsonen og weekenderne, hvor fritidsfolket myldrer til Lynæs for at dyrke vandsport.

- Det har jo været vores fritidsbase i weekender og ferier, men til hverdag er her dødt, og vi vil gerne have aktivitetet hele tiden og liv i huset i normal arbejdstid også, forklarer Johan Ingversen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede