4. juli 2020
Halsnæs kommune opfordrer til at få disse tre joller fjernet.

Fotos: Halsnæs Kommune
gallery icon

Se billedserie

Halsnæs kommune opfordrer til at få disse tre joller fjernet. Fotos: Halsnæs Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune med opråb til jollejere: Fjern dem!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune med opråb til jollejere: Fjern dem!
Halsnæs - 21. oktober 2019 kl. 13:59
Af Kasper Daugbjerg Dønbo og Otto Hallund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre efterladte joller på strækningen mellem Hundested og Lynæs Camping får nu Halsnæs Kommune til at tage utraditionelle midler i brug. Mandag eftermiddag sendte kommunen en pressemeddelelse udformet som et brev fra stranden til jollernes ejere.

»Kære jolleejere. Vil I ikke nok hjælpe mig med at holde mig ren og smuk? Jeg vil så gerne se lækker og indbydende ud. Jeg vil så gerne have, at dem, der besøger mig synes, det er rart at være her. Desværre har jeg et problem. Eller rettere sagt tre problemer, som gør det svært«, lyder det i brevet, der har »Stranden mellem Hundested og Lynæs Camping« som afsender.

De tre problemer er tre joller, som i følge kommunen hverken er pæne eller funktionelle længere. Jollerne er desuden til gene for gæster på stranden, som ønsker at gå en tur og nyde omgivelserne. Kommunen mener, at jollerne er affald, men har endnu ikke skredet til at smide dem ud. I stedet opfordrer de ejerne til at komme på banen - enten fordi de kan bruge jollerne, eller så de kan rydde op efter sig selv.

»Derfor, kære jolleejere, vil jeg gerne bede jer om at komme og hente jeres joller, så de ikke bliver smidt ud, og så de ikke får mig til at se beskidt og rodet ud. Lige meget om I har valgt at lade jollerne ligge, eller I simpelthen har glemt alt om dem i en travl hverdag, så vil det gøre mig glad, hvis I vil hente dem«, skriver kommunen i brevet.

Jollerne skal senest afhentes søndag den 3. november. Du kan finde billeder af jollerne i toppen af artiklen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?