29. maj 2020
Halsnæs Kommune fraråder badning mellem Hundested og Frederiksværk, da fortyndet spildevand er blevet blandet med badevandet, efter flere kloaker løb over under weekendens skybrud. 

Foto: Allan Nørregaard
Halsnæs Kommune fraråder badning mellem Hundested og Frederiksværk, da fortyndet spildevand er blevet blandet med badevandet, efter flere kloaker løb over under weekendens skybrud. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune advarer mod badning: Kloaker er løbet over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune advarer mod badning: Kloaker er løbet over
Halsnæs - 13. august 2019 kl. 12:22
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skulle trangen til at hoppe i bølgen blå opstå, så fraråder Halsnæs Kommune, at vandhunde bruger strandene mellem Hundested og Frederiksværk tirsdag den 13. august og onsdag den 14. august.

Det er nye badevandsanalyser, som har fået kommunen til at advare mod at bade på strækningen.

I forbindelse med de nylige skybrudslignende tilstande i Hundested er kloakerne flere steder løbet over. Det har betydet, at fortyndet spildevand er blevet blandet med badevandet, og derfor frarådes det, at der bades på strandene.

Der er sat informationsskilte op på de officielle badestrande på strækningen. Halsnæs Kommune har ikke indikationer på, at Blå Flag strandene på nordkysten er berørt, så her kan badningen fortsætte.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?