21. januar 2019
Halsnæs Kommune har tidligere afsat penge til at forskønne Nørregade i Hundested. Nu opfordrer kommunen borgerne til at søge penge til forskønnelsesprojekter. 

Foto: Niels J. Larsen
Halsnæs Kommune har tidligere afsat penge til at forskønne Nørregade i Hundested. Nu opfordrer kommunen borgerne til at søge penge til forskønnelsesprojekter. Foto: Niels J. Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med forslag til et skønnere Halsnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med forslag til et skønnere Halsnæs
Halsnæs - 20. maj 2018 kl. 13:59
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Halsnæs Kommune opfordrer borgerne til at komme med forslag og søge om støtte til forskønnende tiltag på de kommunale arealer fra den såkaldte »Pæn Kommune«-pulje. Byrådet har netop øremærket 200.000 kroner af puljemidlerne til gode forskønnelsesidéer, og puljen kan nu søges til og med den 27. maj.

Formålet med Pæn Kommune-puljen er at støtte lokale initiativer, som kan give et løft i det enkelte lokalsamfund, og dermed bidrage til at styrke stedets identitet og fysiske rammer.

Andre år er der for eksempel givet støtte til byrumsinventar, bænke og borde i rekreative områder og informationstavler flere steder i kommunen.

Du ansøger ved at sende dit forslag på e-mail til mail@halsnaes.dk - skriv »Pæn Kommune« i emnefeltet.

For at dit forslag kan komme i betragtning, er kravet, at tiltaget skal have en varig karakter, ikke må kræve hyppig vedligeholdelse, og at kommunen selv kan udføre arbejdet.

Frist for ansøgning er den 27. maj 2018.

Byrådet har i år afsat i alt en million kroner til forskellige forskønnelsesprojekter, der skal gøre Halsnæs til en pænere kommune. Heraf er de 200.000 kroner afsat til den pulje, som borgerne nu kan komme med forslag og ønsker til.

De øvrige 800.000 kroner er afsat til konkrete projekter. Der er afsat midler til Mellemrummet i Hundested, Krudtværksområdet i Frederiksværk, flisebelægning ved Ølsted Station, bænkeborde i Kappelhøjkilen, støtte til frivillig affaldsindsamling samt frigravning af varden ved Knud Rasmussens Hus.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk