19. juni 2021
Kom en tur på vandet lørdag, opfordrer Frederiksværk Sejlklub. Det kan være på Stand Up Board som her.
Kom en tur på vandet lørdag, opfordrer Frederiksværk Sejlklub. Det kan være på Stand Up Board som her.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom en tur på vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom en tur på vandet
Halsnæs - 10. juni 2021 kl. 17:33
Af Niels Jørgen Larsen

Hvad er skønnere end en tur ved, på og i vandet? Solen skinner og spejler sig i vandet, svalerne synger og dykker lavt, luften fremstår frisk og klar, skyerne driver langsomt hen over himlen.

Sådan lyder det fra Frederiksværk Sejlklub, der lørdag inviterer børn, unge ældre hygge og oplevelser sammen på Frederiksværk Lystbådehavn.

Danmark er som bekendt omgivet af vand, og året rundt lokker mere end 7.000 km kyst små som store vandhunde ud under åben himmel for at bade, sejle, surfe og hygge. Flere og flere danskere under Corona nedlukningen har fået øjnene op for, hvilke muligheder der er ved og på vandet. - Samfundet er nu endelig åbent for mere samvær og derfor inviterer Frederiksværk Sejlklub havnens brugere og alle interesserede gæster til fælles aktiviteter i Åbent Hus-arrangementet: »En tur på vandet«.

Det foregår i lystbådehavnen på Havnelinjen i Frederiksværk lørdag 12. juni kl.11.00-15.00. Åbent Hus-arrangementet lægger op til berigende og ikke mindst smukke naturoplevelser: krabbefangst med fokus på leg og læring for de yngste sammen med familie, bedsteforældre eller andre pårørende, en mere frisk fællesskabsoplevelse på en af vores sejlbåde i juniorafdelingen eller en cool tur sammen med en kammerat på Stand Up Paddle board (SUB).

Er du mere til en uforglemmelig sømandshistorie på nogle af medlemmernes både, er der også mulighed for det eller måske vil du lade dig overraske af anderledes objekter på »stumpemarkedet«, hvor der kan købes/sælges brugt maritimt udstyr.

Sejlerskolen har to både, som du har mulighed for at besøge på havnen. Af endnu mere spændingsbetonede aktiviteter kan nævnes Dansk SøRednings Selskab (DSRS) Lynæs, der fra havnens ydermole vil afskyde nødraketter i tidsrummet kl. 14.00-14.30.

- Hvis du er interesseret i at komme på vandet, så husk påklædning efter vejret og noget, der må blive vådt. Husk også de 3 S'er: 'Skygge, Solhat og Solcreme' - forhåbentlig viser dagen sig fra sin smukkeste solrige side, lyder det fra arrangørerne.

For yderligere information henvises til Frederiksværks Sejlklubs hjemmeside frv-sejl.dk.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?