18. december 2018
Steffen Jensen ved skrivebordet i det nyindrettede borgmesterkontor med Liverpool på væggen.                           Foto: Niels J. Larsen
gallery icon

Se billedserie

Steffen Jensen ved skrivebordet i det nyindrettede borgmesterkontor med Liverpool på væggen. Foto: Niels J. Larsen
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jeg skal vænne mig til at hedde borgmesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg skal vænne mig til at hedde borgmesteren
Halsnæs - 14. april 2018 kl. 04:32
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvor andre borgmestre har kunst eller måske politiske paroler på væggene på deres kontor, så hænger der på Steffen Jensens kontor på rådhuset i Frederiksværk en plakat med jublende Liverpool-spillere og en ramme med titlen på den ikoniske sang, der om noget er synonym med den britiske fodboldklub, You'll never walk alone!.

- I bund og grund går jeg ærlig talt ikke så meget op i, hvad der er på væggen. Jeg er sportsmenneske, holder med Liverpool, farverne passede meget godt, det giver lidt pingpong og skaber en god stemning, når medarbejderne kommer herind. Samtidig vil jeg gerne bevare så meget af mig selv og undgå at være højtidelig. Jeg kommer fra en arbejderfamilie, Liverpool er en arbejderby. Jeg er borgmester, men jeg er også bare mig, siger Steffen Jensen om valget af udsmykning på væggen og tilføjer, at det har været svært for ham at vænne sig til at gå fra at hedde Steffen til at blive tiltalt som borgmesteren.

I denne uge rundede 35-årige Steffen Jensen (S) sine første 100 dage som borgmester i Halsnæs. I den anledning tog Frederiksborg Amts Avis en snak med borgmesteren om de første måneder i jobbet.

Steffen Jensen giver på en skala 1-10 et 9-tal som gennemsnit på en god dag og siger samtidig, at de gode dage særligt er dem, hvor han er væk fra kontoret.

- Jeg har prioriteret rigtig meget at komme ud af huset og rundt i Halsnæs. Jeg har været rigtig mange steder, mødt en masse mennesker og fået fingeren rigtig meget ned i bolledejen. Den del er monsterspændende, og jeg har bevidst valgt at tage alle virksomhedsbesøg helt alene. De får den rå version, jeg kommer helt alene, man kan sige alt og vi kan snakke om alle ting. Det bliver en meget mere åben samtale, end hvis der er noget embedsværk med.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis Weekend.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk