17. september 2021
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Investor vil lave feriepark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Investor vil lave feriepark
Halsnæs - 04. august 2021 kl. 04:01
Af Niels Jørgen Larsen

Et ejerskifte er tæt på i Auderødlejren ved Frederiksværk, og samtidig er der både nye og fortsættelse af eksisterende planer for området, der tidligere har huset Søværnet og været asylcenter.

Investor John Bengt Møller, der er bosat i udlandet, bekræfter overfor Frederiksborg Amts Avis, at han via et nyoprettet selskab Royal Danish Barracks har indgået en købsaftale på Auderødlejren med den nuværende ejer, advokat Michael Vesthardt, der overtog lejren i 2018.

Køber og sælger mødes i næste uge for at få de sidste detaljer på plads, hvorefter man vil præsentere de nærmere planer for området.

John Bengt Møller ønsker at omdanne en del af Auderød-lejren til en ny form for feriecenter, og han har planer om tilsvarende centre på Møn og Lolland.

- De tre ferieparker skal bygges som bæredygtige projekter på en måde, der ikke er prøvet i Danmark før. Jeg kommer selv fra provinsen og har set hvordan stolte lokalsamfund lukker ned. Jeg vil skabe et koncept med kvalitet i den smukke natur, siger John Bengt Møller.

Hans planer for Auderødlejren bliver koordineret med tænketanken Sustainias plan om at lave lejren om til et center for klima og bæredygtighed under navnet Sustainia World.

- Sustainia-projektet passer ind i det vi vil lave, det er en fantastisk idé som vi meget gerne vil bakke op med de nødvendige finansielle kræfter, siger John Bengt Møller.

Sælger Michael Vesthardt oplyser, at han fortsat vil deltage i udviklingen af Auderødlejren og glæder sig over opbakning fra en stærk og dedikeret investor.

- Kombinationen af de eksisterende og nye planer er det bedst tænkelige scenarie for Auderødleren, siger han.

Synes du, at kommunen er der for dig?